bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Супервізор/ка на Гарячу лінію з питань ВІЛ/СНІД
24.11.2022

Замовник послуг: БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» в рамках проекту «ACCESS Pro: Доступ спільнот до послуг з догляду та лікування ВІЛ через сучасні інформаційні системи та кращий зв’язок з послугами, в рамках програми PEPFAR» за 100% фінансування проекту Федеральним агентством «Центри з контролю та профілактики захворювань США» (CDC) в рамках Надзвичайного плану президента США подолання ВІЛ/СНІДу (PEPFAR)» в рамках виконання умов договору про надання субгранту між БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та Замовником  № 001-CDC-22 від 05.10.2022 року.

Умови надання послуг та здійснення оплати:

  • Оплата послуг, зазначених в цьому оголошенні, здійснюється на основі Договору про надання послуг.
  • Вартість послуг, обумовлених Договором, визначається із часу, необхідного для надання послуг, і вартості однієї години.
  • Консультування здійснюється за місцем перебування надавача послуг (територіально, бажано м. Київ та Київська область).
  • Надавач послуг надає послуги на власний ризик, не підпорядковується правилам внутрішнього трудового розпорядку, а самостійно на власний розсуд надає замовлені послуги, для чого використовує власні засоби та матеріали.
  • За умовами Договору надавач послуг зобов’язується надати Замовнику Послуги на основі Технічного завдання (описаного нижче в оголошенні).
  • Підтвердженням фактичного надання і отримання послуг є оформлений Акт про надані послуги. Оплата послуг здійснюється за безготівковим розрахунком після їх надання та прийняття у повному обсязі та підписання Акту про надання послуг.

Кількість потенційних надавачів послуг в рамках конкурсу:

Планується підтримання пропозицій в кількості 1 (одного) надавача послуг. Обов’язковою умовою конкурсу є наявність ФОП 3-ї групи ЄП, який не перебуває в стані припинення з відповідним КВЕД 86.90 Інша діяльність у сфері охорони здоров’я (або інший релевантний послугам КВЕД), або можливість оперативного оформлення відповідного ФОП.

Термін надання послуг:

грудень 2022 – вересень 2023.

Кваліфікаційні вимоги, технічне завдання та критерії оцінки знаходяться в розгорнутому оголошенні.

Перелік документів, які необхідно подати:

  • Заповнена, підписана та відсканована інформація щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма: Додаток 2 додається до оголошення).
  • Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1 до оголошення (пропозиція по оплаті послуг (грн. за годину консультування).
  • Заповнений, підписаний та відсканований Додаток 03_Лист повідомлення щодо зайнятості в проектах міжнародної фінансово-технічної допомоги.
  • Усі документи, які вимагаються Додатком до оголошення (зокрема резюме та сертифікати).
  • Для фізичних осіб підприємців необхідно, до перелічених вище документів, надати скан-копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також скан-копію витягу з ЄДР, датовану не пізніше 2015 роком.

Зверніть увагу: Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

Особливі умови:

  • Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Консультант з питань супервізії».
  • Термін подання документів: до 09 грудня 2022 року, реєстрація документів завершується о 00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

 За додатковою інформацією звертатися в БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДУ» контактний е-mail: common@saapf.kiev.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.