bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на посаду кейс-менеджера/ки Дома прав людини «Крим»
26.10.2022

Звітуючи перед директором ДПЛ «Крим» та членами ради Фонду допомоги, кейс-менеджер(ка) відповідатиме за координацію поточної роботи в рамках Програми захисту ДПЛ «Крим», яка спрямована на надання екстреної допомоги правозахисникам, адвокатам, журналістам та іншим активістам, які займаються захистом прав людини на тимчасово окупованому півострові.

Опис вакансії:

ДПЛ «Крим» - це правозахисна ініціатива, яка об’єднує 4 відомі українські правозахисні організації з метою захисту прав людини на території тимчасово окупованого Криму. Є членом міжнародної Мережі домів прав людини з 16 організацій в 11 країнах Східної та Західної Європи, Кавказу та Балкан.

ДПЛ «Крим» працює як на національному, так й на міжнародному рівнях з метою підвищення обізнаності про ситуацію з правами людини в Криму та просування відповідних механізмів на їх захист. Як частина Міжнародної мережі домів прав людини, ДПЛ «Крим» також надає допомогу правозахисникам(-цям), адвокат(к)ам, журналіст(к)ам, активіст(к)ам, які переслідуються через свою боротьбу за права людини.

Ми шукаємо до себе в команду мотивованого кандидата(ку) для координації поточної роботи з надання екстреної допомоги цільової аудиторії, яка займається захистом прав людини у тимчасово окупованому Криму.

Позиція передбачає часткову зайнятість, дистанційний формат роботи, з періодичними зустрічами офлайн.

Очікуваний початок роботи -  з 15 листопада 2022 року.

Тривалість залучення - до кінця грудня 2022 року, з можливістю продовження (у разі успішного проходження випробувального терміну).

Кандидат(ка) повинен поділяти цінності ДПЛ «Крим», зокрема ті, що стосуються прав людини та міжнародно визнаного статусу Криму як тимчасово окупованої території.

Основні обов’язки:

Кейс-менеджера(ка) програми захисту ДПЛ «Крим» відповідатиме за адміністрування та супровід кейсів з надання допомоги, зокрема, у тісній координації та співпраці з організаціями-членами ДПЛ «Крим» та іншими домами Міжнародної мережі домів прав людини, що включає:

  • Встановлення першого контакту із заявниками.
  • Оцінку потреб заявників та їх інформування про можливий обсяг підтримки в рамках програми захисту.
  • Ведення реєстру заявників із заповненням супровідної документації.
  • Підтримка регулярної комунікації із заявниками.
  • Підтримка комунікації з експертами та партнерами Програми захисту ДПЛ “Крим” (включаючи членів ради Фонду допомоги ДПЛ «Крим», представників Міжнародної мережи домів прав людини) та подготовка письмових документів за результатами такої комунікації (включаючи протоколи).
  • Підготовки проміжних та фінального звітів за результатами реалізації Програми захисту ДПЛ «Крим».
  • Виконання інших завдань, які надаються Директором ДПЛ «Крим» та пов’язані з реалізацією Програми захисту ДПЛ «Крим».

Вимоги до кандидата/ки:

Освіта:

  • Вища освіта та досвід роботи за напрямом соціальної роботи, психології чи комунікацій (або у схожих сферах).

Знання та досвід роботи:

  • Досвід роботи у громадському секторі (правозахисних організаціях, тощо); співпраці з неурядовими коаліціями.
  • Вільне володіння українською та російською мовами, а також англійською на рівне не нижче upper-intermediate (B2).
  • Знання політичної та соціальної ситуації в Україні в контексті Криму.

Навички:

  • Стратегічне мислення із здатністю планувати та втілювати системні підходи до досягнення результатів.
  • Відданість принципам прав людини та недискримінації.
  • Розвинуті комунікативні навички (письмові, усні та переговорні).
  • Здатність проявляти ініціативу та працювати самостійно.
  • Здатність працювати під тиском зі знанням того, як реагувати на стрес та справлятися з ним; вміння вирішувати конфліктні ситуації мирним шляхом.
  • Комунікабельність та вміння успішно працювати в команді.
  • Високий рівень володіння відповідними ІТ-продуктами (MS Office, цифрова безпека тощо).
  • Багатозадачність.

Зацікавлених кандидатів просимо надіслати CV та мотиваційний лист, складені державною мовою, на адресу hrhcrimeainkyiv@gmail.com

 

В темі листа прохання зазначити «Кейс-менеджер(ка) Програми захисту», в тілі листа вказати очікуваний розмір заробітної плати.

 

Відбір буде здійснюватися за результатами співбесіди серед кандидатів(ток), профіль яких якомога повніше відповідає зазначеним вимогам.

Дедлайн подачі заявок – 10 листопада 2022 року включно. Розгляд заявок – до 14листопада 2022 року включно.

Заявки, надіслані з недотриманням вищезазначених вимог, не розглядаються. Організація не надає пояснень про причини необрання на посаду. Організація залишає за собою право поставити додаткові запитання та звернутися до попередніх роботодавців за рекомендацією.

 

Кадрова політика ДПЛ “Крим” ґрунтується на принципі недискримінації, що передбачає рівні можливості для кандидатів незалежно від раси, кольору шкіри, віку, релігійних та політичних переконань, етнічного походження, статі, сексуальної орієнтації в процесі прийняття рішення щодо прийому на роботу або кар’єрного росту.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.