bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Супервізор для консультантів Гарячої лінії з питань ВІЛ/СНІД
25.10.2022

  1. Загальна інформація

Замовник послуг: БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» в рамках проекту «ACCESS Pro: Доступ спільнот до послуг з догляду та лікування ВІЛ через сучасні інформаційні системи та кращий зв’язок з послугами, в рамках програми PEPFAR» за 100% фінансування проекту Федеральним агентством «Центри з контролю та профілактики захворювань США» (CDC) в рамках Надзвичайного плану президента США подолання ВІЛ/СНІДу (PEPFAR)» в рамках виконання умов договору про надання субгранту між БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та Замовником  № 001-CDC-22 від 03.10.2022 року.

2.         Умови надання послуг та здійснення оплати:

2.1.     Оплата послуг, зазначених в цьому оголошенні, здійснюється на основі Договору про надання послуг.

2.2.     Вартість послуг, обумовлених Договором, визначається із часу, необхідного для надання послуг, і вартості однієї години.

2.3.     Консультування здійснюється за місцем перебування надавача послуг (територіально, бажано м. Київ та Київська область).

2.4.     Надавач послуг надає послуги на власний ризик, не підпорядковується правилам внутрішнього трудового розпорядку, а самостійно на власний розсуд надає замовлені послуги, для чого використовує власні засоби та матеріали.

2.5.     За умовами Договору надавач послуг зобов’язується надати Замовнику Послуги на основі Технічного завдання (описаного нижче в оголошенні).

2.6.     Підтвердженням фактичного надання і отримання послуг є оформлений Акт про надані послуги. Оплата послуг здійснюється за безготівковим розрахунком після їх надання та прийняття у повному обсязі та підписання Акту про надання послуг.

3.         Кількість потенційних надавачів послуг в рамках конкурсу:

Планується підтримання пропозицій в кількості 1 (одного) надавача послуг. Обов’язковою умовою конкурсу є наявність ФОП 3-ї групи ЄП, який не перебуває в стані припинення з відповідним КВЕД 86.90 Інша діяльність у сфері охорони здоров’я (або інший релевантний послугам КВЕД), або можливість оперативного оформлення відповідного ФОП.

4.         Термін надання послуг: листопад 2022 – вересень 2023.

Обсяг послуг, кваліфікаційні характеристики та критерії відбору знаходяться в розгорнутому оголошенні (приєднаний файл). 

5. Перелік документів, які необхідно подати:

5.1.     Заповнена, підписана та відсканована інформація щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма: Додаток 2 додається до оголошення).

5.2.     Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1 до оголошення (пропозиція по оплаті послуг (грн. за годину консультування).

5.3.     Заповнений, підписаний та відсканований Додаток 03_Лист повідомлення щодо зайнятості в проектах міжнародної фінансово-технічної допомоги.

5.4.     Усі документи, які вимагаються Додатком до оголошення (зокрема резюме та сертифікати).

5.5.     Для фізичних осіб підприємців необхідно, до перелічених вище документів, надати скан-копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також скан-копію витягу з ЄДР, датовану не пізніше 2015 роком.

Зверніть увагу: Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

6.      Особливі умови:

6.1.     Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Консультант з питань супервізії».

6.2.     Термін подання документів: до 31 жовтня 2022 року, реєстрація документів завершується о 13.00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

 За додатковою інформацією звертатися в БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДУ» контактний е-mail: common@saapf.kiev.ua.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.