bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Довгострокове волонтерство в демократичній школі в Чехії
18.10.2022

Місце: Пршибор, Чехія  

Дати: жовтень 2022 - липень 2023

Дедлайн: якомога швидше

 Фінансування: Проект фінансується за рахунок програми Європейський Корпус Солідарності. Витрати на проїзд (туди-назад) покриваються на 100% у межах 275 євро. Харчування, проживання, страхування, кишенькові гроші буде покрито на весь проект. Волонтер/волонтерка будуть розміщені у квартирі разом з іншими волонтерами. ⠀

Про організацію: Ми безкоштовна демократична початкова школа та дитячий садок у Чехії. Базуємося на принципах організації Turquoise, Teal. Зараз шукаємо волонтерів/волонтерок для покращення середовища самостійного навчання іноземних мов та культур учасників/учасниць. Під час волонтерства учасники/учасниці навчаться ненасильницькому спілкуванню, фасилітації, медіації та іншим технікам вирішення конфліктів. Вони також навчаться співпрацювати з учнями/ученицями та дорослими в різних завданнях, таких як управління подіями, організація поїздок. Отримають самостійну освіту і таким чином засвоять демократичні принципи. Розвиватимуть свою уяву, творчі та соціальні навички, навички роботі в команді через розділення відповідальність. Не в останню чергу їхня впевненість у собі підвищиться в середовищі рівних прав і можливостей.

Задачі волонтера/волонтерки:

- участь в житті школи;

- допомога в організації та проведенні заходів і уроків; ⠀

Профіль учасника/учасниці:

- базова англійська;

- комунікабельність;

- бажання працювати в команді;

- позитивне ставлення до дітей;

- вік 18-30;

- досвід роботи з дітьми вітається.   

Щоб подати заявку, надішліть CV (резюме) та мотиваційний лист англійською мовою на електронну адресу - [email protected]. Всі питання - на ту ж пошту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.