bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

CARE International шукає Cпеціаліста з відповідальності/підзвітності (обслуговування клієнтів)
14.10.2022

CARE International зараз шукає:

Cпеціаліст з відповідальності/підзвітності (обслуговування клієнтів)

Місце роботи: Львів (з можливими змінами у разі переїзду офісу)

Дата початку: якнайшвидше

Тривалість контракту: один рік (1)

Лінія звітності/Лінія управління: Координатор MEAL

CARE — це всесвітня мережа гуманітарних неурядових організацій та організацій, що займаються розвитком, що працюють над зменшенням бідності та соціальної несправедливості в усьому світі. CARE працює в понад 90 країнах і охопила 65 мільйонів людей завдяки широкому спектру програм порятунку життя. Ми ставимо жінок і дівчат у центр нашої роботи, сприяючи голосу жінок і лідерству в гуманітарному реагуванні та відновленні після кризи.

В Україні стратегія реагування CARE здійснюється на місцевому рівні через тісне партнерство з місцевими організаціями, зосереджена на допомозі людям, які постраждали та переміщені через конфлікт в Україні, і враховує гендерні аспекти з гендерною рівністю в центрі всієї нашої роботи. Поточні програми спрямовані на надання допомоги та відновлення, їжу, воду, гігієнічні набори, психосоціальну підтримку та грошову допомогу, приділяючи пріоритет потребам жінок і дівчат, сімей і людей похилого віку.

 

Основна роль спеціаліста полягає в тому, щоб чоловіки, жінки, хлопчики та дівчата, які отримують допомогу від CARE та його партнерів-виконавців, знали свої права, мали доступ до інформації та брали участь у прийнятті рішень, які їх стосуються, що призводить до більш ефективних програм фонду. Ця роль спрямована на те, щоб учасники програми були задоволені продуктами та послугами, які надаються відповідно до гуманітарних принципів, і могли ділитися своїми відгуками та скаргами щодо програм.

Спеціаліст із підзвітності відповідатиме за забезпечення функціонування механізмів обміну інформацією, консультацій та отримання зворотного зв’язку, скарг і реагування в організації та партнерах. Він/вона також відіграватиме роль у просуванні ключових знань для покращення проекту та ширшого розвитку організації.

 

Обов’язки:

За підтримки координатора MEAL відповідатиме за наступні завдання:

1. Механізми зворотного зв’язку та підзвітності (FAM) і звітність

     •    Забезпечити наявність і функціонування механізмів зворотного зв’язку та підзвітності для CARE та його партнерів за підтримки координатора MEAL та менеджера MEAL

     •    Отримувати відгуки та скарги через гарячу лінію та інші встановлені канали

     •    Централізувати відгуки та скарги, отримані з різних каналів, у призначену базу даних та системи архівування

     •    Пересилати відгуки та скарги відповідним програмним командам або команді вищого керівництва, щоб забезпечити адекватну та своєчасну відповідь відповідно до Концепції підзвітності

     •    Збирати та переглядати дані FAM щомісяця від партнерів

     •    Аналізувати дані зворотного зв’язку та підзвітності, щоб визначити тенденції та області для покращення

     •    Надавати необхідні дані для звітів донорів і нових пропозицій щодо фінансування

 

2. Обмін інформацією та консультації

     •    Забезпечувати те, що CARE та його партнери постійно обмінюються інформацією з постраждалими громадами про доручення CARE/партнерів, гуманітарні принципи та існуючі механізми зворотного зв’язку та звітності

     •    Забезпечувати пріоритетність консультацій та участі постраждалих громад для команд проекту протягом усього циклу проекту (оцінка, планування, реалізація)

     •    Працювати з партнерами, щоб забезпечити планування інформаційних заходів щодо обміну інформацією та їх відображення в планах MEAL партнерів

 

3. Розвиток компетенцій

     •    Розвивати культуру підзвітності в усій організації та партнерах (персонал і волонтери) за допомогою ознайомчих сесій для персоналу та проведення регулярних тренінгів та сесій для підвищення обізнаності щодо підзвітності та гуманітарних принципів

     •    Сприяти оцінці компетенцій та плану їх розвитку в тісній координації з відділом партнерства

     •    Надавати партнерам необхідні інструменти та орієнтири для забезпечення функціональності їхньої системи відгуків і скарг

     •    Проводити регулярні зустрічі з партнерами, щоб доповнити їхні проекти підзвітністю, та слідкувати за їх оновленнями, щоб переконатися, що вони на правильному шляху.

     •    Пропонувати та адаптовувати нові матеріали та інноваційні механізми для покращення системи підзвітності

     •    Брати участь у місцевих групах підзвітності та навчання для забезпечення співпраці та координації підходів до гуманітарної підзвітності

 

Ключові взаємодії:

Внутрішні: координатор MEAL, спеціаліст MEAL, керівники проектів, менеджер MEAL та партнерства, директор офісу країни, технічні керівники, інший персонал CARE.

Зовнішні: партнери із впровадження, зокрема його персонал MEAL & Data.

 

Кваліфікація:

     •    Ступінь бакалавра у суміжній галузі, наприклад, інженерія, інформатика чи маркетинг, або аналогічний досвід

     •    Принаймні 1 рік досвіду роботи в MEAL/Data для неурядових організацій АБО на посаді спеціаліста з успіху клієнтів чи технічного спеціаліста в ІТ із великим інтересом до роботи в гуманітарному секторі

     •    Значний досвід управління знаннями та базами даних

     •    Сильні навички роботи з Excel та іншим програмним забезпеченням для керування та візуалізації даних.

     •    Чудові навички спілкування та впливу на низку зацікавлених сторін, а також налагодження відносин між робочими підрозділами, але особливо з місцевими партнерами

     •    Сильні організаторські здібності.

     •    Проактивність і готовність взяти на себе різноманітні нові завдання.

     •    Багатозадачність та вміння розставляти пріоритети.

     •    Увага до дрібниць.

     •    Добре володіння українською мовою (письмово та усно).

     •    Деяке розуміння англійської мови (письмово та усно) буде перевагою.

 

Про CARE:

CARE International (CARE) – це нерелігійна, неполітична міжнародна гуманітарна організація, яка займається боротьбою з глобальною бідністю. CARE працює приблизно в 100 країнах світу, залучаючи різноманітних партнерів для підтримки громад у подоланні бідності через проекти розвитку та надання гуманітарної допомоги. Програми CARE спрямовані на вирішення проблеми соціальної несправедливості, водночас ставлячи жінок і дівчат у центр програм, щоб створити стійкі позитивні зміни в бідних громадах. CARE — це роботодавець із рівними можливостями, незалежно від національності, релігії, етнічного походження, касти чи статі.

 

Підзвітність у CARE:

Відданість цінностям CARE та системі доброчесності CARE має вирішальне значення для роботи з CARE. Очікується, що будь-який кандидат, якому запропоновано роботу в CARE, дотримуватиметься таких ключових сфер відповідальності:

     •    Буде дотримуватись політики та процедур CARE щодо охорони, кодексу поведінки, охорони здоров’я та безпеки, конфіденційності, принципів не заподіювання шкоди та протоколів неприйнятної поведінки.

     •    Повідомлятиме про будь-які занепокоєння щодо благополуччя дитини чи вразливого дорослого або про будь-які протиправні дії в межах нашої програми.

     •    Повідомлятиме про будь-які занепокоєння щодо неналежної поведінки персоналу або партнера CARE.

 

Захист:

Діти та вразливі дорослі, які контактують з CARE внаслідок діяльності, повинні бути максимально захищені від навмисних або ненавмисних дій і помилок, які піддають їх ризику жорстокого поводження, сексуальної експлуатації, травм та будь-якої іншої шкоди. Одним із способів, яким CARE показує свою постійну прихильність до охорони, є ретельна перевірка досвіду та рекомендацій у програмно-організаційній діяльності.

 

Гендерна рівність:

CARE прагне відповідати стандартам Міжнародної гендерної політики CARE (2019). Завдяки цій політиці CARE прагне сприяти рівному здійсненню гідності та прав людини для дівчат, жінок, хлопців і чоловіків усіх класів, а також усунення бідності та несправедливості. Зокрема, ця політика спрямована на покращення чіткого включення гендерних питань у програмну та організаційну практику.

 

Як відгукнутись на вакансію:

Будь ласка, надішліть резюме, рекомендації та мотиваційний лист одним листом лише англійською мовою Jo Fox на електронну адресу [email protected] не пізніше 2жовтня 2022 року з темою листа «Accountability Officer». Заявки розглядатимуться по мірі надходження. 

Активно запрошуємо жінок до подачі на цю вакансію.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми зв’яжемося лише з кандидатами, які увійшли до короткого списку. Особи, які надають рекомендації, будуть сконтактовані лише після співбесіди.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.