bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Центр «Розвиток КСВ» шукає коучів програми «TERRA. Антикризова програма трансформації бізнесу»
05.09.2022

ГО «Центр «Розвиток КСВ» шукає коучів програми «TERRA. Антикризова програма трансформації бізнесу» (Програма проведення короткострокового міждисциплінарного дистанційного навчання для керівниць МСП агропродовольчого сектору в рамках проекту ПРООН «Побудова кращого майбутнього: Відновлення ММСП України після COVID у напрямку посилення стійкості та сталого розвитку»)

Програма спрямована на розвиток практичних антикризових управлінських навичок жінок, які мають досвід керівництва підприємствами малого та середнього бізнесу агропродовольчого сектору (сільського господарства, харчової промисловості, громадського  харчування). Програма включає три етапи: 1) навчання у трьох групах, 2) коучинг для учасниць з розробки власного проєкту, результатом якого стануть проведення внутрішнього конкурсу проєктів, 3) консультації для 40 відібраних учасниць, проєкти яких були захищені та отримали високу оцінку Журі. 

Деталі етапу коучингу по розробці персонального проєкту акселерації власного бізнесу для впровадження інноваційних сталих бізнес-моделей та проведення внутрішнього конкурсу проєктів.

Процес коучингу є взаємопов’язаним з процесом навчання і йде паралельно з дистанційними тренінгами. У процесі роботи коучів, у учасниць можуть виникати  загальні питання, відповіді на які можна буде отримати від тренерів програми. 

З коучем кожна учасниця починає розробку/ вдосконалення персонального проєкту стійкого розвитку власного бізнесу. Кожна учасниця отримує коуча-консультанта з розробки персонального проєкту. Один коуч може підтримувати не більше 20 учасниць. Загальна кількість учасниць 120. Максимальна кількість зустрічей на 1 учасницю - 6 зустрічей.

Коуч проводить персональні дистанційні зустрічі з кожною учасницею щодо розробки персонального проєкту у відповідності до наданих Організатором критеріїв, тривалість кожної зустрічі - 1 година у дистанційному форматі. Тривалість процесу надання коучингу учасницям - 1 місяць.

16 жовтня   учасниці повинні представити та захистити персональний проєкт перед експертною радою, за  результатамизахисту  буде відзначено  40 найкращих проєктів 

Основні результати роботи підрядника стане:

  • кожній учасниці надано підтримку персонального коуча для розробки персонального проєкту акселерації власного бізнесу для впровадження інноваційних сталих бізнес-моделей з застосуванням сучасних бізнес-інструментів у обсязі щонайменше 6 годин. Коуч-сесії можуть включати роботу коуча із командою агрібізнесу учасниць;
  • кожна учасниця отримала можливість представити свій проєкт перед аудиторією, отримав зворотній зв’язок та взяв участь в груповій дискусії щодо її проєкту.

Для звітності потрібні будуть наступні документи: 

  1. резюме коучів, які працюватимуть із учасницями;
  2. форми звітності, що підтверджують години роботи із учасницями;
  3. розроблений процес коучинга (за якою системою будуть працювати із учасницями, в т.ч. набір питань)
  4. проєкт учасниці, розроблений як результат коуч-процесу
  5. форму фідбеку коучів по роботі із учасницями
  6. з боку Організатора буде надано форму фідбеку по роботі із коучем, що має мати відповідь на питання “чи були ви задоволені роботою із коучем в контексті підготовки проєкту” - від 7 до 10 балів по 10-тибальній системі. 
  7. інформаційні додаткові матеріали, які коуч, якщо виникала потреба, надсилав/надсилала учасниці.

Виконавець, який має намір взяти участь у тендері, повинен надіслати заявку на електронну скриньку, вказану нижче. 

У темі листа необхідно зазначити «Тренера/ки TERRA – Лот… .», а також прикріпити наступні документи:

  • Резюме організації та супровідний лист, в якому вказати спроможність підрядника надати професійних коучів та забезпечити контролінг процесу роботи коучів із учасницями;
  • резюме коучів, які будуть працювати із учасницями;
  • Інформацію щодо вартості відповідних послуг за годину у формі комерційної пропозиції 

 

активність

грн

1

вартість одного заняття із коучем тривалістю 1 година

 

 

  • Контактні дані;
  • Посилання на сайт або фб коуча або організації, яка працює із коучами;
  • Контакти осіб, які можуть надати вам рекомендації;
  • Відгуки людей, які проходили коуч-сесії;
  • Вказати, з якою кількістю учасниць може працювати потенційно  Підрядник, за умови що на одного коуча не може бути більше 20 учасниць (потенційно всі 120 учасниць, 20 учасниць, або більше)
  • Якщо ви зареєстровані як ФОП 3 групи та маєте один з перерахованих КВЕДів (КВЕД 85.59 Інші види освіти, 85.60 Допоміжна діяльність у сфері освіти або 70.22 Консультаційні послуги), то просимо прикріпити копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків).

Документи надсилати на e-mail: [email protected]

Заявки на участь у тендері приймаються до 8 вересня 2022 року включно.

Вимоги до кандидатів:

  1. 1.    Щонайменше 2-х річний досвід тренерської/консультативної роботи;
  2. 2.    Досвід надання коуч-послуг 
  3. 3.    Спроможність забезпечити всіх учасниць коучами;
  4. 4.    Вільне володіння українською мовою.

Про Організатора:

Центр «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine) – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Пріоритети Центру: розвиток КСВ, кар’єрних навичок серед молоді, STEM освіти і популяризація науки і технологій серед дівчат.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.