bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення фасилітованої сесії для розробки політики щодо ведення комунікацій
07.07.2022

Громадська Організація «СТЕМ ІС ФЕМ» в межах програми USAIDІніціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України оголошує тендер на послуги консультанта з розробки Політики щодо ведення комунікацій для Громадської Організації «СТЕМ ІС ФЕМ». Послуги надаватимуться виключно для членів організації.

Максимальна сума тендеру: 2500 грн.

Передбачається, що по завершенню часу відведеного провайдеру на виконання послуг, має бути створена та затверджена Комунікаційна політики ГО «СТЕМ ІС ФЕМ» (Політика щодо ведення комунікацій).

Для виконання завдання провайдер має провести 1-2 консультації з командою ГО “СТЕМ ІС ФЕМ” в онлайн форматі (Zoom). В результаті консультацій із командою ГО “СТЕМ ІС ФЕМ” провайдер має підготувати чорновий варіант Політики для погодження командою ГО “СТЕМ ІС ФЕМ” та фіналізувати її остаточну версію.

Послуги повинні бути надані в жовтні 2022р. Конкретні дати будуть узгоджені з переможцем пізніше.

Запитання щодо тендерної процедури повинні бути адресовані на e-mail: [email protected] до 14:00 14 липня 2022 року із темою листа “Питання: Тендер на послуги консультанта з розробки політик”.

 

Готові заявки мають бути надіслані на адресу: [email protected]. Кінцевий строк подання заявок: 15 липня 2022 року, 23:59.

ВИМОГИ ДО ВИКОНАВЦІВ

  • Резюме консультанта з описом досвіду роботи у сфері, що окреслена тендером;
  • Комерційна пропозиція; 
  • Посилання на відгуки, рекомендації про надавача послуг (буде додатковою перевагою);
  • Реєстраційні документи фізичної особи – підприємця або юридичної особи та реквізити розрахункового рахунку;
  • Посилання на аккаунт провайдера на сайті www.cd-platform.org (Надавачі послуг, які подають документи на тендер, мають бути верифіковані (не просто зареєстровані, а верифіковані) на cd-platform.org!).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.