bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медсестра (медбрат) інтенсивної терапії — Робота в медичному потязі (MSF)
23.04.2022

Лікарі без кордонів (MSF) — операційний центр Бельгія, Україна

МЕДСЕСТРА (МЕДБРАТ) ІНТЕНСИВНОЇ ТЕРАПІЇ — РОБОТА У МЕДИЧНОМУ ПОТЯЗІ ПІД ЧАС ТРАНСПОРТУВАННЯ ПАЦІЄНТІВ

Лікарі без кордонів / Medecins Sans Frontieres (MSF) — це міжнародна гуманітарна організація, що надає допомогу в більш ніж 60 країнах світу для населення в скрутному становищі, жертвам стихійного лиха, техногенних катастроф та збройних конфліктів незалежно від їх раси, релігійних чи політичних переконань.

MSF — це ініціатива громадянського суспільства, яка об’єднує людей, що прагнуть надавати допомогу іншим людям в кризових ситуаціях. Таким чином, МСФ за власним вибором є асоціацією.

Кожен, хто працює з MSF, робить це з переконань і готовий підтримувати цінності та принципи організації.

Терміново шукаємо медсестер (медбратів) інтенсивної терапії, які легко пристосовуються до роботи у нових умовах та готові працювати у різних регіонах.

Основні обов’язки:

  • Знати, просувати, впроваджувати та дотримуватись загальних норм гігієни/заходів безпеки, запобігати біологічним небезпекам та дотримуватись правил інфекційного контролю та інших протоколів і продедур в автомобілі швидкої допомоги, забезпечувати високі стандарти гігієни свого робочого середовища. Постійно гарантувати медичну таємницю та конфіденційність.
  • Організовувати та проводити догляд і лікування відповідно до лікарських призначень, а також допомагати під час консультацій та інших медичних процедур.
  • Завдання, характерні для роботи в реанімації: керівництво, підготовка та забезпечення лікування пацієнтам, у тому числі — інфузійним/пероральним шляхом, заміна пов’язок за потреби, встановлення внутрішньовенного катетера тощо.
  • Медсестра (медбрат) інтенсивної терапії відповідатиме за 5 пацієнтів, які потребують інтенсивного догляду. Існує ймовірність догляду за пацієнтами, які знаходяться на штучній вентиляції легень. Стабілізація стану пацієнтів, які підлягають стаціонарному лікуванню.
  • Надавати належну допомогу пацієнтам, особливо щодо їх годування, особистої гігієни, переміщень та забезпечення комфортних умов. Під час надзвичайних ситуацій виявляти першочергові гострі/невідкладні випадки, надавати першу медичну допомогу.
  • Відправляти матеріали на стерилізацію та повертати їх після стерилізації.
  • Проводити нагляд та моніторинг стану пацієнтів (тобто проводити оцінку покращення стану їхнього здоров’я та виявляти будь-які надзвичайні ситуації або погіршення).
  • Проводити та контролювати адміністративні процедури та документи (заповнювати медичні карти пацієнтів, форми, звіти по витратних матеріалах, статистичні файли, реєстри тощо), забезпечувати належну письмову/усну передачу стану справ під час прибуття до місця призначення, звітувати про будь-які проблемні ситуації та випадки. Брати участь у зборі даних та інформувати про все лікарів/керівників.
  • Очищувати та виконувати дрібне технічне обслуговування біомедичного обладнання, що використовується. Дотримуватись інструкцій та протоколів використання і сповіщати керівництво у разі несправності.
  • Забезпечувати командну роботу та дотримуватися усіх відповідних протоколів та процедур.

Вимоги: диплом про середню професійну освіту в медичному коледжі АБО про неповну вищу освіту (молодший спеціаліст) в медичному ВНЗ за спеціальністю «Сестринська справа».

Бажано, щоб кандидати мали досвід надання допомоги при травмах, догляду за пацієнтами після ортопедичних операцій та/або практичні знання в галузі інтенсивної терапії.

Ви будете частиною команди, яка працюватиме над евакуацією поранених пацієнтів з різних локацій сходу України до спеціалізованих лікарень Львова для подальшого лікування. Будь ласка, майте на увазі, що ви повинні бути готові до частих переміщень у потязі загальною тривалістю до 50 год від моменту відправлення зі Львова до повернення назад із пацієнтами.

Зони для відпочинку та кухня доступні для користування на потязі.

Передбачається ротація команди.

Більш детальну інформацію ви отримаєте під час співбесіди.

Умови: короткостроковий договір, передбачаються компенсації та соціальний пакет з покриттям медичного страхування.

Дата початку роботи: якомога швидше, процес набору співробітників триває.

Кандидати, яких зацікавила пропозиція, будь ласка, надсилайте свої резюме та мотиваційні листи (бажано англійською мовою; резюме українською мовою також розглядатимуться) на електронну пошту: MSFOCB-Kyiv-PAM@brussels.msf.org.

Контакти

  • MSFOCB-Kyiv-PAM@brussels.msf.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.