bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір фахівців до інтерактивного центру для дітей вимушених переселенців у Хмельницькому
09.04.2022

Моя кімната” — проєкт зі створення інтерактивного центру для дітей, які постраждали внаслідок широкомасштабної війни на території України та стали вимушеними переселенцями.

Мета проєкту — допомога та підтримка дітей, нормалізація психосоціального здоров’я та створення комфортного ігрового простору.

Цільова аудиторія — діти-переселенці віком від 3 до 12 років, які постійно або тимчасово мешкають у Хмельницькому. Проєкт реалізується у форматі денного центру з залученням психологів, вихователів, ведучих ігрових, розвивальних та розважальних студій. 

Запрошені фахівцібудутьпрацюватинаживо в інтерактивномуцентрі для дітейвимушенихпереселенців на базі культурно-общинного центру “ТХІЯ” у Хмельницькому. 

Усім фахівцям та волонтерам, які хочуть долучитися до проєкту, пропонується заповнити форму за посиланням: https://bit.ly/3tZAWOV 

Проєкт ”Моя кімната” реалізується ГО «Фонд “Професійний розвиток Харкова”» у партнерстві з Хмельницьким благодійним фондом “ХеседБешт” за всебічної підтримки організації WorldJewishRelief (WJR, Великобританія). 

[email protected], Ірина Дразман — координаторка проєкту

 

Контакти

  • [email protected]
  • Ірина Дразман — координаторка проєкту

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.