bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито відбір на довготерміновий волонтерський проєкт у Польщі від ESC
25.03.2022

Громадська організація “Центр співпраці та мобільності молоді” з міста Ґдиня (Польща) запрошує волонтерів з України до участі у молодіжному волонтерському проєкті від Європейського корпусу солідарності (ESC).

Очікується, що волонтери допомагатимуть координатору у одному з міських центрів добросусідства - “Przystań Śmidowicza 49”. До їх завдань входитиме спілкування з представниками міста, громадськими активістами та мешканцями, участь у розробці та впровадженні інноваційних соціальних рішень для громади.

Зверніть увагу на те, що станом на сьогодні Центр працює також як центр для переміщених осіб з України, а тому до завдань волонтерів буде входити і робота з переселенцями: загальне інформування, допомога з реєстрацією, перекладом (за можливості), заняття з дітьми, сортування гуманітарної допомоги тощо. 

Проєкт є довготерміновим та розрахований на термін від 5 до 12 місяців. 

Організатори шукають емпатійних, проактивних, відкритих до нового досвіду та готових допомагати іншим волонтерів. Вітається готовність ділитися своїми захопленнями та зацікавленнями з іншими.

Детальніше про умови проєкту та реєсраційну форму - за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.