bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія Медсестри (Медбрата) у «Лікарі без кордонів» (MSF)
18.03.2022

Лікарі без кордонів (MSF) – операційний центр Бельгія в Україні

МЕДСЕСТРА (МЕДБРАТ)

Лікарі без кордонів/ Medecins Sans Frontieres (MSF) - це міжнародна гуманітарна організація, що надає допомогу в більш ніж 60 країнах світу для населення в скрутному становищі, жертвам стихийного лиха, техногенних катастроф та озброєних конфліктів незалежно від їх раси, релігійних чи політичних переконань. 

MSF — це ініціатива громадянського суспільства, яка об’єднує людей, що прагнуть надавати допомогу іншим людям в кризових ситуаціях. Таким чином МСФ за власним вибором є асоціацією.

Кожен, хто працює з MSF, робить це з переконань і готовий підтримувати цінності та принципи організації.

Терміново шукаємо медсестер (медбратів), готових працювати у різних регіонах.

Основні обов’язки:

  • Знати, просувати, впроваджувати та дотримуватись загальних норм гігієни/заходів безпеки, запобігати біологічним небезпекам та дотримуватись правил інфекційного контролю та інших протоків і продедур у медичних приміщеннях, забезпечувати високі стандарти гігієни свого робочого середовища. Гарантувати медичну таємницю та конфіденційність.
  • Організовувати та проводити догляд і лікування відповідно до лікарських призначень, а також допомагати під час консультацій та інших медичних процедур.
  • Забезпечувати належну допомогу пацієнтам, особливо при годуванні, дотриманні особистої гігієни, пересуванні та забезпеченні загального комфорту. У відділеннях невідкладної допомоги, при надзвичайних ситуаціях, виявляти першочергові гострі/невідклані випадки та надавати першу медичну допомогу 
  • Відправляти матеріали на стерилізацію та повертати їх після стерилізації
  • Проводити нагляд та моніторинг стану пацієнтів (тобто проводити оцінку покращення стану їхнього здоров’я та виявляти будь-які надзвичайні ситуації або погіршення) 
  • Проводити та контролювати адміністративні процедури та документи (заповнювати медичні карти пацієнтів, форми, статистичні файли, реєстри тощо), забезпечувати належну письмову/усну передачу стану справ, звітувати про будь-які проблемні ситуації та випадки. Брати участь у зборі даних та інформувати про все лікарів/керівників.
  • Очищувати та виконувати дрібне технічне обслуговування біомедичного обладнання, що використовується. Дотримуватись інструкцій та протоколів використання і сповіщати керівництво у разі несправності.
  • Контролювати роботу молодших медичних працівників, прибиральниць та іншого відповідного персоналу, забезпечувати командну роботу та дотримуватись всіх відповідних протоколів і процедур.

Вимоги: диплом медсестри (медбрата), бажано мати досвід надання допомоги при травмах та досвід догляду за пацієнтами після ортопедичних операцій та/або практичні знання в галузі інтенсивної терапії.

Ви будете частиною команди, яка працюватиме над евакуацією поранених пацієнтів з різних місць до спеціалізованих лікарень для подальшого лікування. Будь ласка, майте на увазі, що ви повинні бути готові до постійних переміщень. Більш детальну інформацію ви отримаєте під час співбесіди.

Умови: короткостроковий контракт, з можливістю продовження в разі необхідності

Кандидати, яких зацікавила дана пропозиція, будь ласка, звертайтеся на поштову адресу
[email protected] 

Дата початку роботи: якомога швидше

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.