bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з розробки структури та наповнення інформаційно-освітньої онлайн-платформи
16.02.2022

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» оголошує конкурс щодо консультаційних послуг з розробки структури та наповнення інформаційно-освітньої онлайн-платформи для інформування представників ключових спільнот, навчання та професійної підтримки фахівців, які надають соціально-медичні послуги представникам груп ризику.

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» (далі Альянс) є провідною недержавною професійною організацією, яка у співпраці з державними партнерами та громадськими організаціями здійснює істотний вплив на епідемії ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, вірусних гепатитів та інші соціально небезпечні захворювання в Україні шляхом надання фінансової і технічної підтримки відповідних програм, якими охоплено понад 250 000 найбільш уразливих груп населення, що є найвищим показником у Європі. Більше про діяльність Альянсу можна дізнатися на веб-сайті: www.aph.org.ua

Альянс громадського здоров’я планує відібрати спеціаліста, який розробить та налагодить роботу доступної інформаційно-освітньої онлайн-платформи (на базі сайту www.aph.org.ua), яка міститиме інформаційні публікації для представників ключових спільнот та фахівців, каталог національних періодичних видань, матеріали для навчання та професійної підтримки фахівців, які надають соціально-медичні послуги представникам груп ризику.

Основні завдання спеціаліста:

  • Аналіз онлайн-ресурсів Альянсу, зокрема:

o Каталогу інформаційно-освітніх матеріалів Альянсу: (https://aph.org.ua/uk/resursy/vydannya-alyansu/)

o Дистанційного навчання фахівців ВІЛ-сервісних НУО: (https://aph.org.ua/uk/resursy/dystantsijne-navchannya/)

o Онлайн-супервізії для провайдерів послуг (https://supervision.org.ua/)

o РезультатидослідженьМБФ“Альянсгромадськогоздоров’я”(https://hivdata.org.ua/)

  • Структурування інформаційного та навчального контенту у блоки з можливістю пошуку по ключових словах (хештегах).
  • Створення онлайн-платформи.

Платформа повинна мати сучасний мінімалістичний дизайн, бути функціональною та зручною для користування з різних пристроїв та різних операційних систем (в т.ч. мобільних телефонів) для людей з мінімальним досвідом користування такими засобами, мати головну сторінку та декілька розділів:

бібліотеку інформаційно-методичних ресурсів із сервісом пошуку;
окремий розділ для періодичних видань (зразки періодики:https://publichealth.org.ua/altanka/numbers, https://www.motilek.com.ua/category/gazeta/ ) - всього 5 періодичних видань) із сервісом пошуку по ключових словах; о систему дистанційного навчання інтегровану з наявного ресурсу дистанційного навчання

  • Технічна реалізація розробленої методології разом з фахівцями Альянсу та ІТ-консультантами.

Вимоги до платформи:

Спрощений дизайн, прості механізми доступу та використання.

Чітко викладена карта сайту та сторінку «Про програму».

Чіткі функції пошуку для користувачів, для легкого доступу до необхідного контенту.

o Можливість доступу (інтеграції) з соціальних мереж.

Інтеграція з Google Analytics (або подібною платформою) для забезпечення аналітичного відстеження користування платформою та яка інформація є найпопулярнішою.

Платформа має бути зручною для мобільних пристроїв і планшетів. 

Наявність зворотнього зв’язку.page1image3421226432 page1image3421226720

  • Технічна підтримка до, під час та після запуску онлайн-платформи.
  • Тісна взаємодія на всіх етапах виконання завдань з командою Альянсу, що відповідає за роботу онлайн-ресурсів.

Період співпраці: з 15 березня 2022 - 31 липня 2022 року (з можливістю продовження роботи). 

Вимоги до консультанта:

  • Доведений досвід розробки та створення продуктів, які виконують завдання, подібні до тих, які потрібні онлайн-платформі Альянсу.
  • Можливість надати портфоліо або посилання не менше 2 робочих веб-порталів/сайтів, розроблених заявником.
  • Досвід роботи у соціальній та медичній сфері, у сфері надання послуг, пов’язаних з ВІЛ-інфекцією, а також наявність ФОП є перевагами.

 

Для участі у конкурсі потрібно надіслати мотиваційного листа, резюме, в якому, в тому числі зазначити оціночну вартість послуг і портфоліо на адресу: [email protected] до 7 березня 2022 року.

За результатами конкурсу Альянс громадського здоров’я вибере спеціаліста для подальшої роботи протягом вказаного періоду. Умови оплати обговорюватимуться перед стартом надання послуг.

Альянс громадського здоров’я працює відповідно до політики рівних можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів суспільства, незалежно від їх соціально-демографічних характеристик, ВІЛ-статусу і індивідуальних переваг.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.