bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дві вакансії європейського волонтерства в Польщі
10.02.2022

Що потрібно, щоб спробувати нове? Читайте нижче.

Основні вимоги до ВСІХ волонтерів:

  • 18-30 років (це вимога Європейської Комісії, ми не можемо ніяким чином вплинути на цю вимогу);
  • Українське громадянство;
  • Хоча б базова англійська
  • Наявний закордонний паспорт.

Умови для всіх волонтерів:

  • оплачений проїзд з місця проживання до Гдині (туди і назад);
  • кишенькові гроші 120 євро/місяць;
  • бл. 100 євро/місяць на харчування;
  • проїзний на локальний транспорт;
  • сертифікат, який визнає набуті компетенції;
  • курси польської мови;
  • оплачене страхування;
  • обов’язкова участь в передвиїзному тренінгу;
  • заборонено паралельно працювати чи вчитися.

Вакансії:

1. Публічна бібліотека «Станція «Культура» (місто Румія, Польща) – втілення міждисциплінарних активностей, пов’язаних з літературою, музикою, візуальним мистецтвом та мультимедіа – http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/516

Коли: 01.04.2022 – 31.03.2023 (12 місяців)

ЩоБібліотека реалізує міждисциплінарні заходи, пов’язані з літературою, музикою, образотворчим мистецтвом та мультимедіа, що виникають з потреб місцевої громади. Наша культурна пропозиція спрямована на всі соціальні та вікові групи. Користувачі наших бібліотек – переважно діти та молодь, сім’ї та люди похилого віку. Волонтер буде працювати головним чином на «Станції «Культури». «Станція «Культура» – це головна бібліотека та сучасний культурний центр. Більшість культурних та освітніх заходів проводяться тут. Співпраця з асоціаціями та хобі-групами розширює сферу нашої діяльності. Ми систематично влаштовуємо зустрічі з письменниками, мандрівниками та іншими цікавими людьми, музичні концерти, вистави театру для дорослих та дітей. Ми організовуємо конференції, майстерні (театр, філософія, фотографія, танці), уроки бібліотеки, читання, вистави.

Про очікування від волонтера можна більше дізнатися з промо-відео:

https://www.youtube.com/embed/B605Si97xDA?feature=oembed

Кандидат(к)и, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку англійською мовою до 20 лютого 2022 року https://tinyurl.com/2p9cdh5d

Короткий інфопак: https://cwm.org.pl/pliki/stacja_kultura_765.pdf

2. Будинок соціальної допомоги в Сопоті працює зі старшими людьми, часто з людьми з інвалідністю (Сопот, Польща) – https://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/520

Коли: 17.04.2022 – 16.03.2023 (12 місяців)

Що: завданням Будинку соціального захисту є надавати мешканцям повний догляд та задовольняти їхні основні потреби: життєві потреби, потреби в дитячих яслах та надавати підтримку відповідно до чинних стандартів, а також дати можливість мешканцям належним чином скористатися медичними послугами. Мешканцям від 50 до 100 років, багато з них мають інвалідності та/або інші захворювання.

Волонтери супроводжують мешканців Будинку соціального захисту в повсякденному житті в подорожах чи прогулянках, на вечірках, на заняттях, фотографують та викладають у соцмережі.

Детальніше про роботу в організації можна дізнатися з інфопакуhttps://cwm.org.pl/pliki/dps_sopot_2_370.pdf

Очікування до волонтера/волонтерки: людина має бути чуйною, терплячою і відкритою до людей і нового досвіду. Він/вона має хотіти фотографувати, цікавитися соціальними мережами та бути включеним/включеною у роботу, яку він/вона виконує.

Кандидат(к)и, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку англійською мовою до 13 березня 2022 року https://tinyurl.com/hbncrr8t

Якщо вас зацікавила одна з перерахованих можливостей і у вас з’явились питання – їх можна поставити листом на мейл:[email protected].

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою і реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”

PIC: 945867759 / OID: E10070590

EI number / Quality label number: 2019-1-PL01-ESC52-065888

Phone: +380501449467

E-mail: [email protected]

Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine

Contact person: Olena Glazkova

Contact e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.