bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультантка/т/виконавиця/вець робіт з регіональної діяльності у 24 областях України
07.02.2022

Благодійна організація «Позитивні жінки» (Організація) оголошує конкурс на вакансію «Консультантка/т/виконавиця/вець робіт з регіональної діяльності» у проєкті «Лідерство жінок у відповіді на епідемію ВІЛ» (напрямок 213М), за фінансової підтримки Благодійної організації «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ». Діяльність буде впроваджуватись у 24 областях України та м. Києв. 

 І. Обсяг послуг/робіт

  1. Створення безпечних просторів для жінок, зокрема уразливих до насильства або постраждалих від домашнього або гендерно-обумовленого насильства, на базі спільноти (проведення груп взаємодопомоги, створення закритих груп в месенджерах). 

  2. Проведення навчання для жінок, які живуть з ВІЛ, та жінок уразливих до ВІЛ, з питань сексуального та репродуктивного здоров’я (організація та проведення щоквартальних вебінарів для клієнток).

  3. Розповсюдження інформації через існуючі канали комунікації (групи взаємодопомоги, школи пацієнтів/ок, зменшення шкоди, веб-сайти, телефони довіри, національні гарячі лінії, закриті групи та чати) про послуги в рамках проекту.

  4. Розповсюдження інформації щодо створення безпечних просторів для жінок уразливих до насильства або постраждалих від насильства серед неприбуткових організацій, державних установ (соціальних служб, та медичних закладів), кризових центрів, шелтерів, кризових кімнат, що надають послуги жінкам, які живуть з ВІЛ, з інших ключових груп), а також інформацію на гарячі лінії протидії насильству.

  5. Визначення критеріїв отримання та надання гігієнічних наборів для жінок, які постраждали від домашнього і гендерно-обумовленого насильства. 

II. Термін надання послуг/виконання робіт

з 11 лютого 2022 року по 31 грудня 2022 року.

IІІ. Умови здійснення оплати

Оплата послуг здійснюється після їх надання, звітування з підтверджуючими документами та підписання Акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг/виконанням робіт в рамках даного конкурсу, надавачка/ч послуг та або виконавиця/вець робіт здійснює за власний рахунок.   

ІV. Кваліфікаційні вимоги

Вимоги до учасниць/ків

Підтверджуюча документація:

Вища освіта у сфері соціальної роботи та/або психології.

диплом

Релевантно: додаткова освіта у сфері громадського здоров‘я, захисту прав, соціального супроводу та мотиваційного консультування, адвокації.

Сертифікат про проходження навчання

Досвід надання послуг з консультування, соціального супроводу та підтримки жінок, які живуть з ВІЛ, з питань життя з ВІЛ, захисту своїх прав, гендерно-обумовленого насильства. 

Резюме або мотиваційний лист в довільній формі з описанням досвіду

Вільне володіння українською мовою

Резюме

 V. Критерії оцінки:

Критерії оцінки 

Ваговий коефіцієнт

Вартість послуг (грн. за годину) або вартість робіт (без ПДВ)

40%

Досвід роботи (наприклад)

60%

Перелік документів, які необхідно подати:

  1. Резюме/CV та мотиваційний лист з описом релевантного досвіду. 

  2. Документи на підтвердження освіти (дипломи, сертифікати, тощо). 

  3. Якщо учасниця зареєстрована, як ФОП, необхідно надати такі реєстраційні документи: копія Свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця або Виписки з єдиного державного реєстру, свідоцтво платника податку. Для учасниць, які працюють по ЦПХ – копію паспорту та копію ІНН.

Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected]з поміткою в темі листа «Консультантка/т/виконавиця/вець робіт з регіональної діяльності _ваша область».

Термін подання документів: до 11 лютого 2022 р., реєстрація документів завершується о 18:00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть. 

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 1 (одного) робочого дня після завершення дії Оголошення. Після обрання переможця, копії всіх документів за даним конкурсом надсилаються БО “100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ” на розгляд та затвердження та розглядаються зазначеним донором протягом 10 робочих днів. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.