bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант для моніторингу та оцінки проєкту
01.02.2022

Британська Рада оголошує конкурс на консультанта для проведення моніторингу та оцінки результатів і короткострокового впливу проекту «Supporting young people to build a more cohesive society (Active Citizens)», далі («Проект»), що фінансується Посольством Великої Британії в Україні.

Останній термін подання заявки: 10 лютого 2022.

Мета

Мета цього оцінювання – надати незалежну оцінку проєкту « Supporting young people to build a more cohesive society (Active Citizens)», а саме його впровадженню та досягненням, а також надати рекомендації щодо потенційного продовження проєкту. З цією метою необхідно оцінити, наскільки ефективним був загальний проєктний підхід для активізації залучення молоді до громади та відповідних процесів прийняття рішень, визначити фактори, які підтримували чи перешкоджали залученню молоді, дослідити вплив проєктів на згуртованість та стійкість громади, дослідити, наскільки сталі результати проєктів; а також визначити ключові висновки та надати рекомендації щодо будь-яких покращень для подальшого впровадження.

Обраний консультант з моніторингу та оцінки має розробити підхід до оцінки, який буде відповідати вищезазначеним обсягам та цілям, у межах відповідного бюджету та часу. Очікується, що оцінка дасть обґрунтовані на доказах відповіді на наступні ключове питання оцінки:

  • Наскільки модель «Активні громадяни» була успішною у досягненні цілей проєкту, а саме у забезпеченні молодих людей навичками, можливостями та підтримкою для здійснення проактивних соціальних дій у своїх громадах?
  • Який вплив (якщо такий є) проєкт зробив на згуртованість та стійкість громад, які були включені до проєкту?
  • Наскільки сталими є переваги та результати, отримані від проєкту?
  • Які чинники (у межах розробки та реалізації проєкту, включаючи взаємодію між Британською Радою та МОМ, цільові спільноти чи ширший контекст) і якою мірою підтримували чи перешкоджали реалізації програми, досягненню очікуваних результатів та їх сталості?

Дані за Results Framework були зібрані українською мовою. Постачальник повинен залучати консультантів, які вільно володіють українською мовою.

Календар

Початок контракту: лютий 2022
Завершення контракту: квітень 2022

Будь ласка, ознайомтеся з файлом Evaluation Consultancy: Terms of Reference для повного переліку обов’язків та вимог.

Як податися

Зацікавлені кандидати можуть надіслати свої пропозиції на адресу [email protected] до понеділка 10 лютого 2022, 15:00 (GMT+2, Київ) з темою листа “Evaluation Consultancy_ Application_Назва постачальника”

Пропозиція має включати наступну інформацію:

  • Резюме, що відповідає вимогам Технічного завдання (Evaluation Consultancy: Terms of Reference), та чітко показує досвід, відповідний компетенціям та вимогам, включаючи підтвердження володіння українською мовою;
  • Заповнений «Шаблон відповіді постачальника» (Supplier response template), який доступний у Додатку 3 до Технічного завдання.
  • Підтвердження можливості залучення на запропонований термін має бути включено до Питання 3 (Робочий план) «Шаблону відповіді постачальника»;
  • Вказівка вартості послуг у фунтах стерлінгів (включаючи ПДВ та інші податки), яка повинна бути включена до запитання 4 (Співвідношення ціни та якості) «Шаблону відповіді постачальника».

Пакет документів (доступні нижче):

  • Evaluation Consultancy_Terms of Reference
  • Appendix 3_ Supplier response template

У разі питань звертайтесь за електронною поштою [email protected] з позначкою “Консультант з моніторингу та оцінки” у темі листа.

Програма «Активні громадяни» у 2021-2022 році впроваджується Британською Радою за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні у рамках Фонду запобігання конфліктів, сприяння стабільності та безпеці.

 

Контакти

  • https://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens/mne-consultant-open-call

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.