bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант соціального проєкту
01.02.2022

Компанія «Палс Інтернешнл» бере участь в абсолютно новому для України проекті - благодійній інформаційній кампанії «Прямий діалог» на підтримку діяльності фонду “СОС Дитячі Містечка Україна”!

Мета проекту: розвивати в Україні культуру щирості, співчуття та довіри до благодійності, яка спрямована допомагати, підтримувати та забезпечувати гідне життя дітям-сиротам, які так прагнуть і потребують тепла, турботи та любові!


Ми шукаємо щирих, гідних людей, які мають добре серце, що наповнене любов’ю, співчуттям та вірою в те, що світ можливо змінити на краще! Ми шукаємо тих, хто не соромиться про це відкрито говорити і готовий голосно нести цю щиру ідею людям, як Амбасадор добра! Ми шукаємо Амбасадорів які будуть «горіти» своєю справою та доносити до суспільства місію та цілі фонду Дитячі Містечка Україна!


Робота Амбасадора полягає в інформуванні гостей ТРЦ та інших майданчиків про діяльність СОС Дитячі Містечка Україна та допомозі зацікавленим відвідувачам долучитися до проекту з метою фінансової допомоги дітям-сиротам.
Окрім відчуття важливої місії за це є гідна оплата, зайнятість - 20 год/тижень.


Якщо Ви вважаєте, що ця робота саме для Вас, телефонуйте або надсилайте резюме!
Мы чекаємо саме на Вас!

За додатковою інформацією звертатися за єл. адресою: [email protected], 0954196110.

Контакти

  • Наташа Корнеева

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.