bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер із закупівлі транспортних послуг в Луганській області
28.01.2022

Відокремлений підрозділ « Terre des hommes – Надання допомоги дітям по всьому світі – Фонд» в Україні, має честь запросити Вас подати комерційну пропозицію на послугу «Оренда авто \ включаючи водія на 2,5 місяців (з лютого по квітень 2022 р.). Один автомобіль, який буде базуватиметься в м. Сєвєродонецьк, Луганська обл. із частими виїздами за межі міста, в межах території, підконтрольній державі».

У прикріплених файлах Ви можете знайти та ознайомитись із наступними документами, які є  невід’ємною частиною комерційної пропозиції:

  1. Лист-запрошення із усіма деталями запиту.
  2. #1 Технічна специфікація. У цьому файлі потрібно буде відмітити відповідність авто заданим      характеристиками, або ж вказати альтернативу, де це буде доречно.

Підкреслюємо, що випуск авто має бути не раніше 2018 року.

  1. #2 Цінова пропозиція\Quotation request. В цьому файлі потрібно буде вказати інформацію про постачальника, вартість оренди авто, яке пропонується, за 1 місяць та загальну вартість за 2.5 місяців (вона вирахується автоматично, потрібно буде лише у необхідному полі вказати вартість  лише за 1 автомобіль із водієм).

Ми з нетерпінням чекаємо Вашої пропозиції (цінову пропозицію + технічні характеристики + фотографії) на електрону адресу (відскановані форми із підписом та печаткою (якщо є)) [email protected] не пізніше 4 лютого 2022 р. (кінцевий термін подачі зафіксовано лише для скан копії, надісланих на  вказану електрону адресу, оригінали можуть бути надіслані пізніше)

Оригінали в обов’язковому порядку надіслати на наступну поштову адресу: 93404, м. Сєвєродонецьк, вул. Новікова 4 к, 4-й поверх, Ольга Никитина, +38 050 460 40 44.

Звертаємо Вашу увагу, що цінову пропозицію потрібно буде вказати в гривні.

У разі якщо Ви вирішите не приймати участь у поданні цінової пропозиції, прохання повідомити нас письмово, вказавши причину відмови

Якщо у Вас виникнуть будь які запитання, будь ласка, звертайтеся за ел. адресою

[email protected] 

Бажаємо успіху та заздалегідь дякуємо за Вашу участь.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.