bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

DiXi Group шукає викладачів (Інновації в енергетичному бізнесі)
21.01.2022

Контекст залучення

Київська школа енергетичної політики (KSEP) –  незалежний центр неформальної освіти у сфері енергетики, який здійснює сертифікаційні програми та короткотермінові курси, надаючи доступ до актуальних знань та компетенцій задля ефективного бізнесу та урядування в сучасній енергетиці.

Наразі KSEP проводить розширення викладацького складу для подальшого залучення до розробки та впровадження навчальних продуктів.

Послуги

Успішні надавачі викладацьких послуг долучаться до викладацького пулу KSEP. Такі викладачі надаватимуть конкретні послуги з розробки та впровадження навчальних програм та курсів на підставі окремих технічних завдань, відповідно до графіку та порядку діяльності KSEP.

Тематикою таких програм та курсів (або їхніх частин) є інноваційні бізнес-стратегії в енергетичних ринках, моделі та принципи створення доданої вартості з використанням кроссекторальних знань та технологій в енергетиці, у тому числі, “зелені” та безвуглецеві технології, а також підходи до регуляторного впливу з боку держави, питання інвестування та залучення інвестицій у відповідні проєкти, запуск та розвиток енергетичних стартапів  (надалі разом – “Інновації в енергетичному бізнесі”).

Постачання послуг, залежно від умов, погоджених у договорі та окремих технічних завданнях, може включати такі форми роботи:

  1. Надання загальної методичної підтримки команді KSEP;
  2. Участь у розробці концепцій, структури, навчальних планів та інших складових частин навчальних продуктів за тематикою Інновацій в енергетичному бізнесі;
  3. Пошук та компонування локальної та зарубіжної літератури, кейсів, статей та інших альтернативних джерел за тематикою Інновацій в енергетичному бізнесі;
  4. Підготовка самостійних/групових завдань, тестування з теми, підсумкових робіт;
  5. Формування робочих тематичних програм до окремих тем із розподілом на лекторії, обговорення, інтерактивну взаємодію учасників та учасниць, самостійну робота тощо за тематикою Інновацій в енергетичному бізнесі;
  6. Участь у підготовці презентаційних матеріалів для проведення лекційних занять за тематикою Інновацій в енергетичному бізнесі;
  7. Викладання за розробленою та затвердженою робочою тематичною програмою;
  8. Менторинг та наставництво учасників та учасниць навчальних програм та курсів;
  9. Участь у розробці методик та проведенні оцінювання якості навчання, зборі та аналізі зворотного зв’язку від учасників та учасниць навчального процесу;
  10. Інші послуги, пов’язані із організацією та проведенням навчальної діяльності KSEP.

Надання послуг може здійснюватися протягом 12 місяців на основі визначених та погоджених планів надання послуг.

Інші умови

За результатами конкурсу можуть бути відібрані до трьох постачальників послуг. DiXi Group залишає за собою право не обирати із наявних претендентів та претенденток на момент закінчення конкурсу та пролонгації конкурсу.

DiXi Group відстоює рівні можливості при відборі постачальників та постачальниць. Ми не використовуємо дискримінативні практики у роботі та не керуємося у цьому відборі факторами гендеру, раси, кольору шкіри, етнічною, релігійною належністю, сімейним статусом.

Відповідь буде надіслана лише тим кандидатам та кандидаткам, які будуть відібрані для співбесіди.

Оцінювання пропозицій відбуватиметься за такими критеріями:

  • Актуальний та релевантний тематиці послуг досвід роботи (або участь в проєктах) в енергетичному секторі України, США та/або країн ЄС на управлінських посадах.
  • Досвід викладацької або просвітницької діяльності, який, зокрема, передбачає:
      • безпосередній досвід викладацької діяльності, та/або
      • наявність релевантних публікацій, публічних виступів, участі у проєктах неформальної освіти у сфері енергетики, та
      • наявність сильних презентаційних та комунікативних навичок.
  • Цінова пропозиція за 1 академічну годину роботи у гривні без ПДВ.

Досвід викладацької діяльності у ВУЗах країн ЄС та США буде великою перевагою.

Володіння англійською мовою буде перевагою.

Як податися на конкурс

Будь ласка, перейдіть за лінком, наведеним нижче, і заповніть усі обов’язкові поля. Перед заповненням заявки рекомендуємо підготувати Ваше резюме (або посилання на його онлайн-версію), а також документи та посилання, які підтвердять Ваш досвід роботи, досвід викладацької або просвітницької діяльності.

Крайній термін подачі заявки спливає 23:59 04 лютого 2022 року.

Посилання на конкурс.

ГО “Діксі Груп” у своїй діяльності запровадила та використовує електронний документообіг. Використання електронного документообігу допомагає нам та нашим партнерам забезпечувати безперебійний обмін документами. Наша організація використовує сервіс ВЧАСНО, який не потребує встановлення додаткового програмного забезпечення та налаштування. Для початку роботи у даному сервісі вам знадобиться лише доступ до інтернету та наявність електронно-цифрового підпису. ГО “Діксі Груп” вітає всіх учасників електронного обміну документами та заохочує перехід контрагентів на безпаперовий обмін документами, як крок до впровадження нових рівних цифрових можливостей.

Контактна інформація:

Чорниш Віктор,

Провідний менеджер з постачання

Громадської організації «ДІКСІ ГРУП»

Вул. Інститутська 18А, оф.3

м. Київ, 01021

Тел./Факс: (+38 044) 253 66 94

Моб.тел.: (+380 050) 257 00 65

E-mail: [email protected]

Контакти

  • Вікторія Василюк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.