bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з розвитку громад у Харківській області
19.01.2022

ЗАПИТ НА НАДАННЯ ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ

(КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ-ІНДИВІДУАЛЬНИЙ КОНСУЛЬТАНТ)

Україна

Проект: «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – Покращення первинної медицини в сільській місцевості (УФСІ VIІ)» (2015 67 114)

Пакет закупівель: C-1.4.

Назва завдання: «Консультант з розвитку громад у Харківській обл.»

Договір: IC-C-2030041-15/19/00-KfW

Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) – неприбуткова організація створена постановою Кабінету Міністрів України (28.04.2000 № 740) з метою надання підтримки найменш соціально захищеним верствам населення шляхом підтримки та розвитку ініціатив територіальних громад і громадських організацій за рахунок різних джерел, переважно коштів міжнародної технічної допомоги.

У листопаді 2019 року -УФСІ  розпочав впровадження проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – Покращення первинної медицини в сільській місцевості (УФСІ VIІ)». Метою Проекту є поліпшення умов надання первинної медичної допомоги на сході України шляхом енергоефективного оновлення приміщень та постачання обладнання, а також вжиття заходів з всебічного розвитку потенціалу цільових груп: лікарів, керівників медичних закладів, посадових осіб, що відповідають за управління фінансами громади).

Це сприятиме сталому соціальному розвитку регіонів, покращенню первинної медичної допомоги та зміцненню місцевого самоврядування у місцевостях, що розташовані на сході України і залучені до Проекту. Крім того, це сприятиме покращенню умов життя населення шляхом мінімізації ризиків для здоров’я.

Для забезпечення впровадження субпроектів на регіональному/місцевому  рівнях необхідно найняти місцевого Консультанта з розвитку громад (далі – Консультант) для Регіонального представництва УФСІ, який матиме досвід та навички у консультативній діяльності, впровадженні навчальних програм та розбудові потенціалу, а також необхідне знання та розуміння процесів децентралізації та реформування медичної сфери. Консультант  відповідатиме за встановлення партнерських відносин між ключовими учасниками Проекту, залученими до процесу підготовки та впровадження субпроектів на регіональному/ місцевому  рівнях.

 

Український фонд соціальних інвестицій запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію у вигляді резюме (CV), що демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

 

Кваліфікація консультанта повинна відповідати наступним мінімальним вимогам:

Освіта: вища освіта ступеня магістра або спеціаліста, бажано у галузі суспільних наук -10 балів, освіта у галузі суспільних наук надає перевагу5 балів;

Досвід роботи:

  • принаймні два роки роботи у соціальній сфері (розвиток громад, соціальні послуги або соціальні проекти) – 20 балів;
  • досвід роботи з органами обласної/місцевої влади та самоврядування, громадськими організаціями - 20 балів;
  • перевагою буде досвід впровадження інфраструктурних проектів в соціальній або медичній сфері - 10 балів;
  • перевагою буде вважатись досвід роботи із ЗМІ та написання інформаційних повідомлень - 10 балів;
  • перевагою буде вважатись знання правової бази реформи децентралізації та медичної реформи – 5 балів ;
  • перевагою буде вважатись досвід організації навчальних заходів, «круглих столів», конференцій - 10 балів;
  • перевагою буде вважатись наявність досвіду тренерської роботи та фасилітації – 10 балів.

Мовні навички: обов’язкове знання української мови; бажаним є володіння англійською мовою на рівні, що дозоляє ділове листування та спілкування

Комп’ютерні навички: консультант повинен мати навички роботи з комп’ютером (MS Office) – мовні та комп’ютерні навички – 10 балів, володіння англійською на бажаному рівні надає перевагу 5 балів.

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п.п. 3.14, 3.15, 3.16 та 3.17 Розділу ІІІ Правил закупівель Світового банку для позичальників ФІП (фінансування інвестиційних проектів), затвердженого в липні 2016 із оновленням в листопаді 2017 року («Правила закупівель»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов’язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

Відбір Консультанта здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів (IC), що викладена в Регламенті діяльності УФСІ.

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, Харків, пр.т Науки 43б, з 9:00 до 17:00, тел. 0504753904 Пашков Кирил Дмитрович.

Висловлення зацікавленості повинно бути надіслане електронною поштою у формі резюме українською мовою до  11.00 год, 02.02.2022 року за наступною електронною адресою:

[email protected] із зазначенням теми «Консультант з розвитку громад Харківська обл.», до уваги Пашкова Кирила – Консультанта із закупівель Східного РП УФСІ.

Посилання на детельне ТЗ: https://docs.google.com/document/d/1HGta3XWIdnGpvRiLbFlFmUNKvjnhplsI/edit?usp=sharing&ouid=114034680357174253490&rtpof=true&sd=true&sd=true

Контакти

  • +380504753904 Кирил Пашков

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.