bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір експертки/експерта для проведення одноденного тренінгу в 5 містах України (дискримінація)
20.12.2021

ГО «Громадський альянс «Політична дія жінок» код ЄДРПОУ 43837468, оголошує конкурс: вакансія експертки/експерта  на надання послуг з проведення тренінгу з дискримінації на тему «Гендерна дискримінація в політиці. Бачити, визначати, протидіяти» в межах  реалізації  проекту  «#політикаБЕЗсексизму. Проєкт адвокації політичних прав жінок» в п’яти містах України (Львів, Хмельницький, Луцьк, Кропивницький, Полтава).

Проєкт «#політикаБЕЗсексизму. Проєкт адвокації політичних прав жінок» реалізується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Проєкт має на меті розширити середовище політично активних жінок з різних соціальних груп та вразливих спільнот шляхом проведення адвокаційної кампанії з руйнування суспільних упереджень щодо жінок в політиці; спрямований на зміну політичної культури,  подолання самостигми жінок, які могли б ефективно впливати на політичну культуру та формувати гендерно чутливу повістку в політиці.

При формуванні навчальних груп головним принципом буде участь жінок з різних соціальних груп та спільнот для того, щоб вони мали можливість навчатися спілкуватися та отримувати досвід роботи в партнерстві, підтримувати та посилювати одна одну, не боятися реалізовувати свої лідерські та політичні амбіції.

Формат тренінгів: офлайн, одноденний двох-годинний захід

Тривалість: 10 годин (5 днів по 2 години в кожному з визначених міст)

Період проведення: січень-травень 2022 року

Мета тренінгу: сформувати розуміння видів дискримінації жінок в політиці; навчити визначати та відрізняти їх під час практичних завдань; сприяти формуванню стійких навичок  боротьби з дискримінацією в правовому полі, включаючи:

  • ознайомлення з термінологією щодо «стигми», «упередження», «сексизму» та різних видів дискримінації
  • вивчення гендерних особливостей у політичній сфері, зокрема, питання про причини та наслідки гендерної дискримінації
  • підвищення рівня знань щодо ефективної тактики запобігання та протидії дискримінації та упередженням (тематичні вправи, правові та соціальні аспекти)
  • опрацювання існуючих правових інструментів подолання гендерної дискримінації в публічні сфері

Цільова аудиторія тренінгів: представниці жіночих громадських організацій, які представляють, в тому числі інтереси вразливих груп жінок, політично активні та молоді жінки.

Очікувані результати: підвищена обізнаність про види дискримінації жінок в політиці, відпрацьовані методики із виявлення будь-яких дискримінаційних аспектів у комунікаціях та відносинах, засвоєні знання та отримані практичні навички із подолання упередженого ставлення та запобігання дискримінації.

Необхідні кваліфікації тренера:

  • Досвід роботи в соціальній чи правозахисній сфері більше 10 років
  • Вища освіта в області менеджменту, соціології, управління ресурсами
  • Проходження додаткових курсів з коучінгу, управління, планування, гендерної дискримінації, комунікації, захисту прав людини
  • Наявність сертифікації тренерської роботи
  • Участь в розробці програм/матеріалів з навчання тренерів, програма з питань роботи з груповою динамікою та використання ігротехніки в навчанні, авторська розробка тренінгових кейсів
  • Досвід роботи з організаціями державного сектору та громадськими організаціями
  • Мінімум п’ятирічний досвід проведення практичних тренінгів/майстер-класів щодо гендерних питань, дискримінації, захисту прав жінок, протидії насильству
  • Відмінні навички комунікації та вміння утримувати інтерес аудиторії
  • Мова проведення: українська

Просимо надсилати заявки разом з інформацією щодо своїх кваліфікацій, прикладом програми тренінгу, детальним резюме, а також із зазначенням суми очікуваного гонорару за Ваші послуги на електрону адресу [email protected]з копією [email protected].В темі листа необхідно зазначити: Конкурс експертів - Гендерна дискримінація в політиці. Бачити, визначати, протидіяти - Прізвище.

Збір заявок триватиме до 12.00 години 29 грудня 2021 року. ГО «Громадський альянс «Політична дія жінок» розглядатиме лише повні заявки та контактуватиме лише з кандидатами зі списку запрошених на співбесіду.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.