bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення на проведення тендера Аудит ЖКУ 2021
12.12.2021

Громадська організація «Всеукраїнська організація «Жіночий консорціум України» оголошує тендер на проведення фінансового аудиту витрат в рамках проекту «Впровадження конвенції ООН по правам дитини в України»  у 2021  році.

Мета тендеру – відбір незалежної аудиторської компанії для проведення фінансового аудиту в рамках проекту «Впровадження конвенції ООН по правам дитини в України»  у 2021  році за стандартами IAASB (International Auditing and Assurance Standards Board), відповідно до ISA 800/805

Тривалість виконання завдання:
Бажана дана початку: 20 січня 2022 року, підсумковий звіт подається до 15 лютого 2022 року

Місце проведення аудиту – офіс ГО « Жіночий консорціум України», а також проведення аудиту засобами онлайн зв’язку в умовах загального карантину.

Учасники тендеру: аудиторські фірми/ компанії, які: працюють на ринку фінансових аудиторських послуг України не менше 5 років; не мають стягнень з боку АПУ до аудиторської фірми або до її директора і працівників; можуть залучити до проведення аудиту сертифікованих аудиторів. 

Не допускаються до участі у тендері аудиторські фірми/ компанії, які не відповідають вимогам Закону України «Про аудиторську діяльність» та умовам тендеру.

Інформація про Партнерську угоду:

  • Угода №: 14103

  • Вартість Угоди: 66770 євро

  • Термін дії Угоди: 01.02.2021-31.12.2021

Технічне завдання ( додаток 1) включає наступні компоненти:

  • Проведення фінансової аудиторської перевірки за стандартам IAASB, відповідно до ISA 800/805, реалізації проекту за період з 01 лютого 2021 р. по 31 грудня 2021 року 

  • Надання  звітів-висновків за результатами фінансового аудиту, які міститимуть усі результати аудиту включно з недоліками, визначеними під час аудиту, а також рекомендації для усунення визначених недоліків. Звіти мають бути надані українською та англійською мовами та відповідати стандартам IAASB.

Основні критерії оцінки тендерних пропозицій: (а) попередній досвід співпраці з учасником тендеру; (б) ціна тендерної пропозиції; (в) якість тендерної пропозиції; (г) фінансово-економічна, технічна та професійна спроможність учасника (в) Інформація про кваліфікацію та досвід тих працівників, які будуть проводити аудит (з доданими резюме).

Відсутність інформації, неповна або неправдива інформація за одним із вищеописаних критеріїв призведе до відкликання відповідної тендерної заявки.

ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВОК

У межах тендеру буде підтримано одну пропозицію. Для участі у тендері претенденти подають такі документи:

  • Тендерна пропозиція у вигляді листа-зобов‘язання, складеного у довільній формі на офіційному бланку учасника тендеру, з підписом уповноваженої особи, завіреного печаткою. У листі слід зазначити: терміни виконання фінансового аудиту згідно з технічним завданням, зобов’язання аудиторської фірми щодо забезпечення якості проведення аудиту із дотриманням принципу незалежності та конфіденційності . Лист включає також цінову пропозицію із розрахунком вартості усіх послуг;

  • Копія виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

  • Копія свідоцтва про включення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів; 

  • Два посилання (приклади) виконання аналогічних завдань та копії підготовлених звітів.

Вираження зацікавленості повинно містити позначку “Аудиторська перевірка проектних витрат в рамках проекту «Впровадження конвенції ООН по правам дитини в України»” 

Заявку необхідно відправити на електронну скриньку: [email protected] (з поміткою «Тендер Аудит»).

Останній термін подання тендерних пропозицій – 24 грудня 2021 року.

Контактна особа: Точиленкова Віолетта, тел.: (095) 5266327, [email protected]

Оголошення результатів тендеру – 28 грудня 2021 року.

Про результати тендеру буде повідомлено письмово

Причини відмови в підтримці тендерної пропозицій не повідомляються.

.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.