bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст\ка на Аналіз проєктно-кошторисної документації
10.12.2021

Шановні пані та панове,

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX (надалі – IREX) шукає надавачів послуг, а саме - кваліфікованих і зареєстрованих в Україні організацій чи юридичних осіб для аналізу та контролю проєктно-кошторисної документації для подання тендеру на виконання ремонтно-будівельних робіт в Американському домі в Одесі.

Тендер буде розроблений на проведення часткового ремонту приміщень будівлі Американського дому в Одесі, реконструкції інженерних мереж (електромонтаж, опалення, водопостачання та каналізація), монтаж систем кондиціонування та вентиляції, монтаж телекомунікаційних мереж, встановлення безбар’єрних елементів, роботи щодо влаштування внутрішнього опорядження, малярні роботи, та інші.  Детальний обсяг робіт буде надано за запитом.

Американський дім в Одесі - це регіональний простір мережі Американських домів в Україні, що втілюється організацією IREX Україна разом з Посольством США в Україні. Це мережа відкритих для всіх сучасно-технологічних, та дружніх просторів, які слугують центрами публічної дипломатії США в Україні. Американській дім в Одесі є платформою для важливих розмов, та місцем доступу до інформації та ресурсів, які сприяють відкритому діалогу та взаєморозумінню між українцями та американцями.

Деталізація послуг, які надає підрядник:

-          Аналіз проєктно-кошторисної документації на відповідність завданню на проєктування та чинним будівельним нормам;

-          Надання зауважень до документації, контроль усунення зауважень проєктною організацією.

Розділи, що підлягають аналізу:

  • Архітектурно-будівельні рішення;
  • Електротехнічні рішення;
  • Водопровід та каналізація;
  • Опалення та вентиляція;
  • Слабкострумні мережі;
  • Пожежна сигналізація;
  • Кошторисний розрахунок.

Договірні умови та спосіб оплати:

-          Оплата здійснюється за актом виконаних робіт та оплачується після фактично виконаних робіт.

Орієнтовні дати працевлаштування – cічень-лютий 2022.

Організації чи особи, що надаватимуть послуги, мають відповідати наступним кваліфікаційним вимогам:

-          Бути офіційно зареєстрованими зі статусом юридичної особи та мати відповідні КВЕДи;

-          Бути представлена головним інженером, що має мінімум 7 (сім) років відповідного досвіду та з сертифікованою в Україні кваліфікацією Головного інженера проекту (ГІП)  або Головного архітектора проекту (ГАП);

-          Мати досвід роботи у проєктуванні від 5 (п’ять) років та мати підтверджений досвід координації проєктно-кошторисної документації щонайменше 5 (п’яти) проєктів подібного характеру та рівня складності. Минулий досвід повинен бути підтверджений портфелем заявника;

-          Повинні мати інженерний персонал відповідної кваліфікації та спеціалізації відповідно до розділів проєкту, що описані вище. Відповідні працівники повинні мати мінімум 5 (п’ять) років відповідних знань для розробки розділів ПКД та належну сертифікацію в Україні.

Відбір підрядника буде здійснюватися на основі професійного досвіду кандидатів та їхньої компетенції, що відповідають вимогам, наведеним вище.

Від організації чи осіб, які готові надати вказані послуги, очікується заявка, що включає:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Копію сертифікату Головного інженера проекту (ГІП)  або Головного архітектора проекту (ГАП);
  4. Резюме;
  5. Сертифікати, що підтверджують досвід спеціалістів фахового напрямку (інженер-електрик, інженер мереж водопостачання та водовідведення, тощо).

Кінцевий термін подачі заявки – неділя, 26 грудня, 2021.

Заявка повинна бути складена українською мовою та надіслані у письмовому (електронному, відсканованому) форматі з поміткою“[IREX_AHO] Спеціаліст-ка на Аналіз проєктно-кошторисної документації”, на адресу: amakridina@irex.org

Запитання можна надсилати в електронному вигляді на адресу: amakridina@irex.org

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.