bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт з надання послуг розміщення соціальної реклами в засобах масової інформації
23.11.2021

Громадська організація “Смарт освіта” в партнерстві з німецькою організацією ChildFund Deutschland (“Дитячий Фонд Німеччини”) за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) реалізує проект “Навчання суспільної доброчесності в українській початковій освіті як довготривалий та ефективний інструмент подолати “побутову корупцію”. В межах діяльності проєкту організація потребує послуг з розміщення соціальної реклами в засобах масової інформації. 

Опис обов’язків підрядника/експерта з надання послуг розміщення соціальної реклами в засобах масової інформації у межах реалізації цієї активності: 

  • розділення/виділення окремих аудіо- та відеодоріжок з попередньо знятого анімаційного відео (анімаційне відео White board);

  • адаптація відео- та аудіороликів для набуття статусу “соціальна реклама” за вимогами Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення;

  • підготовка офіційного запиту для отримання статусу “соціальна реклама”;

  • поширення відео- та аудіороликів зі статусом “соціальна реклама” на національних та регіональних телеканалах і радіостанціях. 

Вимоги до кандидатів: 

  • наявність офіційно зареєстрованих документів на право надання затребуваних послуг; 

  • досвід роботи над адаптацією відео- та аудіороликів до статусу соціальних;

  • досвід розміщення соціальних роликів на телебаченні та радіо.

Надсилайте резюме до 7.12.2021 на електронну пошту ГО “Смарт освіта” [email protected] з темою листа “Підрядник/експерт з надання послуг розміщення реклами в засобах масової інформації”. У листі просимо вказати вартість роботи за одну годину. 

Організація залишає право відповідати лише відібраним кандидатам.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.