bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт(ка) в сфері розвитку організацій громадянського суспільства
23.11.2021

Благодійний Фонд «НЬЮ ВЕЙ» – це неприбуткова неурядова організація, що здійснює діяльність у сфері гуманітарної допомоги, допомагаючи постраждалому від збройного конфлікту населенню та сприяючи розвитку громад на сході України. Основний напрямок діяльності організації пов’язаний зі сферою ВСГ (водопостачання, санітарія та гігієна).

Для проведення фасилітованої сесії з організаційного розвитку БФ «НЬЮ ВЕЙ» оголошує конкурс для відбору Експерт(ки)а в сфері розвитку організацій громадянського суспільства.

Метою сесії є зміцнення інституційної спроможності організації, вдосконалення існуючих практик та підвищення ефективності діяльності.

Основні завдання:

  1. Розробка програми фасилітованої сесії з організаційного розвитку відповідно до напрямів діяльності організації та з урахуванням існуючих можливостей та потреб.
  2. Проведення та фасилітація одноденної сесії з організаційного розвитку в режимі off-lineзустрічі.
  3. Надання допомоги (фасилітація) учасникам зустрічі в розробці стратегічного плану організаційного розвитку.

За вказаним посиланням ви можете більш детально ознайомитися з умовами подання заявок та вимогами, яким має відповідати відібраний Есперт(ка):

https://www.dropbox.com/sh/8qkf4v3ld4c5693/AAAoS6xakN4pLrzonJHiMqlYa?dl=0

Усі зацікавлені кандидати мають надіслати пропозиції не пізніше, ніж 12:00 29 листопада 2021 р. на електронну пошту: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.