bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець відділу інноваційних програм (програмний менеджер проєкту HealthLink)
16.11.2021

БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» є найбільшою пацієнтською організацією та працює у всіх без винятку областях України задля ВІЛ-позитивних людей, а також пацієнтів з туберкульозом, гепатитами та представників ключових груп ризику.

Завдання проекту

Головна мета проєкту HealthLink – прискорити процес подолання епідемії ВІЛ в Україні через можливість швидко і безпечно пройти тест на ВІЛ і розпочати лікування. Проект впроваджується БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» в партнерстві з Альянсом громадського здоров’я за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). HealthLink – це п’ятирічний проект, який реалізується протягом 2017-2022 років в 12 регіонах України: Дніпропетровська, Кіровоградська, Запорізька, Донецька, Одеська, Чернігівська, Полтавська, Черкаська, Херсонська, Миколаївська, Київська область та місто Київ. У реалізації проєкту HealthLink беруть участь неурядові організації, що пройшли конкурсний відбір.

Винятковість проєкту HealthLink полягає у тому, що він органічно лягає в медичну реформу, запускає нову модель допомоги пацієнтам, змінюючи при цьому роль самих лікарів в боротьбі з епідемією ВІЛ в Україні.

Проект працює над тим, щоб лікарі всіх ланок медичної допомоги проактивно призначали тестування на ВІЛ швидкими тестами і тим самим забезпечували ранню діагностику інфекції. Також, проєкт сприяє призначенню АРТ-лікування в найкоротші терміни. Тим самим впливає на покращення якості життя нововиявлених ВІЛ-позитивних клієнтів та подолання епідемії в цілому.

Основні обов’язки кандидата:

  1. Забезпечувати координацію дій основних виконавців проеєкту в регіонах, в рамках виконання програмної діяльності. Здійснювати планування та координацію діяльності виконавців проєкту згідно робочого плану включно, але не обмежуючись таким:
  • участь у розробці програмної документації для виконавців проєкту в регіонах;
  • моніторинг впровадження проєкту організаціями-субгрантерами, включно з моніторинговими візитами до організацій, що впроваджують проєкт;
  • збір та обробка програмної звітності виконавців проєкту в регіонах;
  • надання технічної допомоги з питань впровадження проєкту, за запитом виконавців проєкту або за програмною необхідністю;
  • залучення до розробки/актуалізації програмних активностей командою проєкту.
  1. Сприяти виконанню індикаторів проєкту основними виконавцями проекту, згідно затвердженого робочого плану та плану моніторингу і оцінки.
  2. Здійснювати операційне управління окремими компонентами проєкту в розрізі прямої діяльності: планування, контроль, прийняття рішень в межах повноважень у відповідності із стратегічним та операційним планом проєкту.
  3. Здійснювати поточний контроль за фінансовими, адміністративними та технічними операціями основних виконавців в регіонах в рамках виконання проєкту, згідно політики і процедур Організації та USAID.
  4. Підготовка аналітичних довідок/оглядів, в тому числі на основі аналізу даних та стратегічної інформації, підготовка презентацій.
  5. Представляти та промотувати заходи та активності проєкту на місцевому, регіональному, національному та міжнародному рівнях. Створювати та підтримувати продуктивні професійні зв’язки з ключовими місцевими, регіональними та національними партнерами. Представляти інтереси проєкту та Організації під час участі у конференціях, круглих столах, зустрічах.
  6. Виконання інших доручень дотичних до діяльності проєкту та/або відділу.

Вимоги до кандидата.

Освіта:

Обов’язкова: щонайменше ступінь бакалавра у галузі публічного адміністрування, права, громадського здоров’я, політології, менеджменту, соціології.

Бажана: післядипломне навчання, курси з громадського здоров’я.

Навички:

  • Досвід управління проєктами. Досвід управління проєктами у сфері громадського здоров’я (супроводу грантових програм) тощо буде перевагою.
  • Гарні аналітичні навички, уважність до деталей, здатність чітко та стисло формулювати висновки та рекомендації на основі великих обсягів інформації.
  • Стратегічне мислення, системний підхід в роботі, стресостійкість, вміння працювати самостійно та у команді.
  • Здатність самостійно визначати пріоритети серед великої кількості завдань, ефективно планувати власний робочий час та контролювати строки виконання робочих завдань.
  • Досвід та навички проведення публічних виступів, презентацій тощо.
  • Вільне володіння:Microsoft Word, Excel, PowerPoint.

Загальні вимоги для роботи у БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ»

  • Навички комунікації у зрозумілий та ефективний спосіб.
  • Результативність роботи.
  • Уміння працювати у команді.
  • Підтримка та розвиток партнерства з іншими організаціями.
  • Підтримка та промотування місії, цілі та задач Мережі.
  • Готовність до відряджень.

Досвід: не менше 1 року аналогічного досвіду. Бажаний досвід роботи з проєктами в сфері громадського здоров’я.

Знання мов:

Обов’язково: вільне володіння українською та англійською мовами (усно/письмово).

Додаткова інформація:

Співробітники БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» мають право на:

  • оплачувану відпустку відповідно до чинного законодавства;
  • після проходження випробувального терміну – медичне страхування;
  • додаткові пільги, що встановлені в Організації.

Як подати заявку на участь в конкурсі:

Будь ласка, надішліть своє резюме та мотиваційний лист на [email protected] до
29 листопада 2021 року.

У мотиваційному листі просимо відобразити конкретний досвід і навички, що описані у тексті оголошення.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Зверніть увагу:

У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, які запрошені на співбесіду.

БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, так само як скасувати конкурс на заміщення вакансії.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.