bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг 2-х експертів та модератора для проведення форуму (Херсон)
09.11.2021

Благодійна організація «Фонд громади міста Херсона «Захист» у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) оголошує відбір 2-х експертів і модератора для проведення одноденного регіонального діалогового форуму з тематики ненасильницького вирішення конфліктів у шкільному середовищі у рамках проєкту «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню».

Проєкт спрямований сприяти школам у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей та молоді.

Цільова аудиторія: вчителі, учні, представники інших установ сфери освіти і науки, громадських організацій, місцевих органів влади, соціальних служб Херсонської області (близько 40 осіб).

Строки виконання робіт: друга половина листопада 2021 року.

Кінцева дата форуму буде узгоджена між обраними експертами та модератором і Благодійною організацією «Фонд громади міста Херсона «Захист».

Організація регіонального форуму має відповідати всім вимогам і рекомендаціям Міністерства охорони здоров’я України, карантинним обмеженням, встановленим Кабінетом Міністрів України і місцевою владою.

Робоча мова: українська.

Місце проведення: Херсонська область (точне місце проведення форуму визначається і буде повідомлено відібраним кандидатам додатково).

У зв’язку з тим, що робота може бути перенесена в дистанційний формат, модератор та експерти мають бути готовими до проведення форуму у режимі онлайн або змішаному форматі (офлайн/онлайн), а також до самостійного пошуку і використання відповідних Інтернет-платформ.

Зацікавлені особи мають надіслати заявку одним файлому форматі PDF включно з ціновою пропозицію (за формою, що додається), резюме, документами ФОП, запропонованою власною концепцію проведення регіонального діалогового форуму, що містить теми/питання для обговорення та інтерактивні формати, які використовуватимуться у ході проведення форуму (круглі столи, подіумні дискусії, майстер-класи, воркшопи, вебінари тощо).

Організатори компенсують модератору та експертам вартість проїзду, а також забезпечать їх харчуванням.

Кінцевий термін подачі заявок: 18 листопада 2021 року.

Заявки необхідно подавати на пошту [email protected]з темою листа «Форум». 

Проєкт «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню» реалізується Благодійною організацією «Фонд громади міста Херсон «Захист» та Всеукраїнською громадською організацією «Поруч» у партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин ifa, що фінансується Міністерством Закордонних Справ Німеччини у рамках програми фінансування zivik.

Контакти

  • -

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.