bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведення «Аналізу регіональних бар’єрів в сфері надання послуг з ВІЛ для ключових груп»
08.11.2021

Міжнародний благодійний фонд «СНІД Фонд Схід-Захід» (AIDS Foundation East-West — AFEW-Україна) оголошує конкурс на відбір консультанта з проведення Аналізу регіональних бар’єрів у сфері профілактики ВІЛ серед ключових груп. Конкурс проводиться в рамках проєкту «Інновації для подолання епідемії ВІЛ», що реалізується Pact Inc. у консорціумі з FHI 360 та AFEW-Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

  1. 1.        Інформація про організацію, що здійснює конкурсний відбір

МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AIDS Foundation East-West — AFEW-Україна) – неурядова гуманітарна організація, яка працює у сфері громадського здоров’я з січня 2001 р.

Наша місія полягає у зменшенні впливу ВІЛ/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань через використання інноваційних та проактивних підходів,  активний міжнародний та регіональний обмін досвідом, підвищення потенціалу місцевих урядових та неурядових організацій.

  1. 2.      Інформація про проєкт «Інновації для подолання епідемії ВІЛ»

Ціль проєкту: Зміцнити зусилля України для досягнення контролю над епідемією ВІЛ до 2030 року шляхом покращення програм профілактики, тестування та зв’язку з лікуванням представників ключових та пріоритетних груп.

         Завдання проєкту:

1). Зміцнення комплексу наявних заходів протидії ВІЛ за допомоги моделей надання диференційованих послуг для профілактики, тестування та взяття під медичний нагляд людей, які живуть з ВІЛ, на основі гнучкого підходу для задоволення потреб клієнтів.

2). Зміцнення потенціалу неурядових організацій та громадських об’єднаньдля впровадження та забезпечення сталого надання диференційованих послуг у сфері протидії ВІЛ шляхом залучення громадянського суспільства та розширення прав і можливостей спільнот.

3). Створення сприятливої нормативної базидля розширення доступу до послуг у сфері протидії ВІЛ, які засновані на дотриманні прав людини та спрямовані на клієнта, для ключових та пріоритетних груп населення.

  1. 3.      Інформація про  «Аналіз регіональних барєрів»

Цей конкурс проводиться для відбору консультанта для розробки дизайну  «Аналізу регіональних бар’єрів в сфері профілактики ВІЛ серед ключових груп» у 12 регіонах: м. Київ, Київська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Херсонська, Черкаська та Чернігівська області.

Дизайн «Аналізу регіональних бар’єрів» має базуватися на методології APEA (https://www.pactworld.org/library/applied-political-economy-analysis-human-rights-programs-and-campaigns), розробленої Pact Inc.

Фокус  «Аналізу регіональних бар’єрів»: доступ ключових та пріоритетних груп (ЛВІН, МСМ, СП, колишні ув’язнені) до послуг тестування на ВІЛ та зв’язку з лікуванням, програм доконтактної профілактики (PREP), програм замісної підтримувальної терапії.

Дизайн аналізу повинен передбачати:

  • вторинний аналіз даних;
  • індивідуальні інтерв’ю з представниками державних та недержавних організацій (не менше 2-х в регіоні);
  • фокус-групи з представниками ключових груп та надавачами послуг (не менше 2-х в регіоні).

   За результатами аналізу отриманих даних будуть створені дорожні карти подолання бар’єрів для кожного регіону.

  1. 4.      Завдання консультанта: 

Види робіт

Термін виконання

Кількість днів

1

Розробка протоколу та інструментарію для проведення Аналізу (гайди для індивідуальних інтерв’ю та для фокус груп – окремо для кожної цільової групи)

листопад – грудень 2021

6

2

Контроль якості проведення аналізу

лютий – березень 2022

5

3

Участь у проведенні аналізу результатів

квітень 2022

3

4

Участь у підготовці звіту

травень 2022

3

5

Супровід під час затвердження дизайну аналізу в етичному комітеті (бажано)

 

1

 

  1. 5.      Термін виконання робіт/надання послуг: листопад 2021 – травень 2022, залученість - 18 днів.
  2. 6.      Місце надання послуг: м. Київ, без відряджень у регіони         
  3. 7.      Кваліфікація та досвід:
  • Вища освіта у сфері соціології, громадського здоров’я, соціальної роботи або в інших дотичних сферах.
  • Досвід організації та проведення якісних досліджень. Досвід проведення регіонального/національного аналізу ситуації та політик буде перевагою. Досвід проведення досліджень в сфері ВІЛ/СНІД буде перевагою.
  • Відмінні аналітичні здібності;
  • Сильні комунікативні, письмові та презентаційні навички.
  1. 8.      Документи:

Зацікавленим кандидатам необхідно надіслати такі документи/інформацію:

  • Мотиваційний лист
  • Резюме
  • Посилання на виконані дослідження схожої тематики або іншу релевантну інформацію
  • Вартість виконання робіт
  • Контакти осіб, які можуть надати рекомендацію

Будь ласка, надсилайте необхідні документи до 16листопада 2021р. на адресу [email protected]. У назві повідомлення зазначте: «Консультант з проведення аналізу ______ (ПІБ)».

Документи для участі у конкурсі, що надійдуть після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться. Переможець конкурсу буде повідомлений про результат до 19 листопада 2021р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.