bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» шукає консультанта з розробки гайдів
26.10.2021

Технічне завдання для консультанта/консультантки по підготовці гайду “Онлайн ініціативи неформальних інклюзивних ЧСЧ/ЛГБТІК груп: кращі практики”.

У рамках проєкту «157М. Посилення лідерської ролі в адвокації для розвитку спроможності спільноти ЧСЧ на національному та регіональному рівні для забезпечення стійкості послуг з ВІЛ» ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» та Національний ЧСЧ консорціум шукає експерта/експертку для підготовки гайду на основі кращих регіональних практик щодо впровадження онлайн-ініціатив інклюзивних до ЧСЧ/ЛГБТІК+ груп. Це можуть бути практики та заходи, які реалізовані партнерськими організаціями, установами, ініціативними групами та окремими активістами/активістками спільно з ЛГБТІК+ групами та організаціями. Наприклад, екологічні заходи, заходи щодо допомоги дітям, які перебувають в інтернатах, культурно-освітні заходи для молоді, тощо.

В рамках підготовки цього гайду планується зібрати кращі практики онлайн-ініціатив у 8 регіонах України, які були впровадженні за 2020 та 2021 роки, провести аналіз соціальних мереж, щодо впроваджених онлайн-проєктів за тематикою ЧСЧ/ЛГБТІК+, які були створені в партнерстві або за ініціативою інклюзивних зі спільнотою (молодіжних об’єднань, екоактивістів та інших) та підготувати гайд з описом цих практик та рекомендаціями по впровадженню подібних ініціатив.

Технічне завдання для консультанта/консультантки:

  1. Провести аналіз соціальних мереж на предмет пошуку публікацій про впровадження інклюзивних ЧСЧ/ЛГБТІK+ ініціатив та аналізу регіональної поширеності таких ініціатив.
  2. Розробити опитувальник для активістів/активісток у регіонах.
  3. Розмістити опитувальник у соціальних мережах/чатах, відслідковувати, збирати та аналізувати відповіді.
  4. Зв’язатися з регіональними активістами/активістками у 8 вибраних регіонах (згідно попередньо проведеного аналізу) та провести інтерв’ю для опису кращих практик впровадження онлайн – ініціатив.
  5. Написати структурований документ-гайд:
  • вступна частина - 1 стор.
  • опис кращих практик за попередньо затвердженою структурою – орієнтовно 10 стор.
  • резюме та рекомендації (за участю консультанта з регіональної адвокації та розвитку ЧСЧ) – 1 стор.

Об’єм усього гайду: 12-13 сторінок А4.

Розробка гайду має бути завершена до початку грудня цього року.

Загальні вимоги до кандидатів/кандидаток:

  • Практичний досвід роботи та професійна компетенція в питаннях в рамках оголошеного конкурсу. (досвід роботи з ЛГБТІ+ спільнотою буде додатковою перевагою).
  • Володіння загальною інформацією щодо основних напрямків сучасного ЛГБТІ+ руху – адвокація, правозахист, мобілізація спільноти, надання медико-соціальних послуг тощо.
  • Вільне володіння українською мовою (письмовою та усною).
  • бажано мати ФОП ІІІ групи.

Бажаючим взяти участь в конкурсі – прохання надсилати Ваші резюме українською та короткого мотиваційного листа (вільна форма) на електронну адресу [email protected] з обов’язковою копією на [email protected], вказавши в темі листа назву вакансії «Консультант/консультантка з підготовки гайду “Онлайн ініціативи неформальних інклюзивних ЧСЧ/ЛГБТІК груп: кращі практики”.». Пишіть, якщо у вас виникають будь-які питання щодо конкурсу – відповімо!

Дедлайн подання резюме – до 14:00 01 листопада 2021 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.