bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір менторів у проєкт «Зміцнення громадянського активізму серед молоді»
18.10.2021

 

Маєте досвід роботи в громадському секторі та бажаєте допомогти початківцям? Не втрачайте можливість стати ментором у проєкті всеукраїнського рівня!  

ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова»» шукає менторів для супроводу команд у новій хвилі проєкту «Зміцнення громадянського активізму серед молоді» на 2022-2023 роки.  

Мета проєкту — підтримувати та розвивати громадянські ініціативи та громадські організації на початкових етапах діяльностіНаші учасники — це активна молодь з різними ідеями: від допомоги людям з інвалідністю до розвитку вуличних культур.  

Ми працюємо з активною молоддю з усіх областей України, проте особливий фокус віддаємо учасникам з Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Миколаївської та Одеської областей.  

Обов’язки ментора: 

  • супроводжувати команди під час тренінгу з розробки проектів на основі методології дизайну, орієнтованого на людину (Human-Centered design 

  • підтримувати команди під час реалізації проекту 

Вимоги до кандидатів: 

  • навички фасилітації 

  • досвід роботи в громадському секторі на лідерських позиціях 

  • володіння платформами Zoom та Miro  

Якщо вас зацікавила пропозиція, реєструйтеся за посиланням:  https://bit.ly/3auULDg  

ДЕДЛАЙН — 8 ЛИСТОПАДА (ВКЛЮЧНО)

Контактна інформація: [email protected] – Михайло Шевцов 

Проєкт “Зміцнення громадянського активізму серед молоді” передбачає комплексну підтримку учасників. Вони оволодівають процедурами заснування та розвитку ГО, навчаються розвивати спільноту ГО, отримують та налаштовують цифрові інструментипроходять тренінг застосування дизайну, орієнтованого на людину, у громадському секторі. У фіналі три відібрані команди отримують міні-грантову підтримку.   

Більше про проєкт на сторінці Харківського міського центру підтримки молодіжних ініціатив «HUB 6/9» - https://www.facebook.com/KharkivHub 

Проєкт “Зміцнення громадянського активізму серед молоді” реалізується ГО «Фонд “Професійний розвиток Харкова”» за щирої підтримки Національного фонду демократії (National Endowment for Democracy). 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.