bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець із залучення волонтерів/ок
13.10.2021

ГО «Центр екологічних ініціатив «Екодія» шукає фахівця/чиню із залучення волонтерів/ок.

Очікуваний початок роботи: листопад 2021 року

Зайнятість: 100 %

Центр екологічних ініціатив “Екодія” – це громадська організація, яка об’єднує експертів і активістів навколо ідеї збереження довкілля. Ми ведемо боротьбу за протидію зміні клімату,  чисте повітря для всіх, розвиток сталого транспорту та сільського господарства України. Наша Місія – діяти на захист довкілля через вплив на прийняття рішень і розвиток активної спільноти.

Ми приділяємо велику увагу участі громадськості у прийнятті рішень та розвитку активної спільноти навколо Екодії, тому особливо працюємо над тим, щоб залучати волонтерів до діяльності нашої організації. Для того, аби робота по залученню волонтерів була організована якісно і з турботою про людей, ми шукаємо саме тебе – фахівця/фахівчиню із залучення волонтерів/ок.

Основні завдання:

  • Оновлення,реалізація та моніторинг стратегії залучення волонтерів/ок, в т.ч.:
  • Робота над розвитком спільноти Екодії й залученням нових волонтерів разом із фахівчинею із залучення прибічників
  • Організація навчання та заходів із командоутворення для волонтерської команди
  • Організація поточної роботи з волонтерами
  • Залучення волонтерів/ок і до діяльності кампаній організації, і участь у їхньому плануванні

Вимоги до кандидатів:

  • Досвід волонтерства та розуміння культури волонтерства
  • Комунікабельність, готовність багато працювати з людьми і спілкуватися з великою кількістю людей, навички ненасильницької комунікації;
  • Вміння планувати та координувати роботу волонтерських команд, організовувати заходи, здатність до самоорганізації;
  • Вільне володіння українською мовою;
  • Поділяти цінності Екодії – https://ecoaction.org.ua/pro-nas
  • Перевагу буде надано кандидат(к)ам зі знанням англійської мови на рівні не менше В1-В2, а також зі знаннями й освітою у дотичній сфері та з досвідом координації волонтерських команд.

ГО “Екодія” пропонує офіційну заробітну платню, що відповідає рівню оплати праці у громадських організаціях, надихаючий і дружній робочий клімат однієї з найбільших громадських організацій України, можливість отримати нові знання, навички та професійне зростання.

При прийомі на роботу нових співробітників і співробітниць, дотримуючись українського антидискримінаційного законодавства і Політики гендерної рівності та недискримінації, Екодія не допускає упередженого ставлення до кандидатів і кандидаток на підставі ознак раси, переконань, статі, віку, походження, сімейного та майнового стану, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, за мовними або іншими ознаками.

Прохання надіслати окремими файлами українською мовою (1) резюме (CV) та (2) мотиваційний лист  (коротке пояснення, чому вам цікава ця вакансія й як ваш досвід/знання відповідають вимогам до кандидатів) не пізніше 9:00 20 жовтня 2021 року на [email protected]. Документи, надані пізніше, розглядатися не будуть, про результати ми повідомимо електронною поштою.

Чекаємо на вас у нашій команді!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.