bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IREX шукає консультанта для розробки та втілення програми навчання для соціальних працівників
24.09.2021

IREX розшукує консультанта для:

Надання консультаційних послуг щодо розробки матеріалів та проведення тренінгів у рамках досягнення цілі Програми реінтеграції ветеранів: ”розширення доступу ветеранів до спроможних й адаптивних психосоціальних послуг та послуг у сфері психічного здоров’я” у період жовтень 2021 р. – грудень2022 р.

Опис відповідних заходів Програми реінтеграції ветеранів IREX:

 У рамках Програми реінтеграції ветеранів, яка втілюється IREX, передбачено:

 (1)   створення уніфікованої програми навчання для соціальних працівників, про те як працювати з ветеранами та їх сім’ями,

(2)   програми грамотності у сфері психічного здоров’я

(3)   програми підтримки за принципом «рівний-рівному» та інших програм.

 Для впровадження компоненту (1) IREX оголошує цей конкурс на пропозиції з метою залучити консультанта для розробки матеріалів з нуля та подальшого проведення навчання для соціальних працівників.

 Для впровадження компонентів (2) та (3) IREX вже провів відповідні конкурси та обрав ключових партнерів та постачальників послуг серед українських громадських організацій, та розпочав роботу для досягнення цілей. IREX може потребувати підтримки консультанта, що діятиме в інтересах IREX, для забезпечення принципу «Не нашкодь» під час імплементації цих компонентів.

 Опис необхідних послуг Консультанта:

 Основна частина роботи Консультанта буде спрямована на розробку матеріалів з нуля для (1) уніфікованої програми навчання для соціальних працівників про те як працювати з ветеранами та їх сім’ями та проведення навчання;

 Консультант також працюватиме в інтересах IREX для забезпечення принципу «Не нашкодь» в рамках компонентів, таких як (2) програма грамотності у сфері психічного здоров’я (3) програма підтримки за принципом «рівний-рівному»;

 Очікувана середня завантаженість - 110 годин на місяць (20-200 в залежності від етапу робіт).

  • Жовтень –  180 годин для створення (1) уніфікованої програми навчання для соціальних працівників (навчальні матеріали, підхід, та звіт про зміст тренінгів).
  • Листопад – 50 годин для (1) проведення навчання у трьох містах (у Києві, Вінниці та Дніпрі) або в онлайн форматі для 100 соціальних працівників, якщо цього буде вимагати ситуація з COVID.
  • Грудень – 50 годин для підготовки рекомендацій щодо сталості уніфікованої навчальної програми для соціальних працівників про те, як працювати з ветеранами та їх сім’ями для Міністерства соціальної політики України та інших залучених сторін.
  • Жовтень - Грудень – 50 годин консультацій (на вимогу IREX) для забезпечення принципу «Не нашкодь» в рамках компонентів, таких як (2) програма грамотності у сфері психічного здоров’я (3) програма підтримки за принципом «рівний-рівному»;

Згідно з вищенаведеним переліком можливих послуг, необхідно:

  • Ознайомитися з результатами проведених раніше досліджень, в т.ч. з результатами загальнонаціонального дослідження, проведеного IREX серед ветеранів та загального населення у рамках Частини 1 Програми. Ознайомитися з мапою потреб ветеранів «Шлях ветерана» та іншими напрацюваннями Програми.
  • Зібрати інформацію про державну систему соціального захисту населення, щоденну роботу та потреби соціальних працівників, їх точки дотику з ветеранським населенням.
  • Розробити єдину навчальну програму підготовки соціальних працівників про те, як працювати з ветеранами та їх сім’ями.
  • Брати участь у робочих зустрічах та інших робочих заходах у процесі розробки в тому числі з представниками органів державної влади та місцевого самоврядування;
  • Залучити та натренувати  загалом 100 соціальних працівників у Києві, Вінниці та Дніпрі про те, як працювати з ветеранами та їх сім’ями.
  • Підготувати рекомендації щодо сталості уніфікованої навчальної програми для соціальних працівників про те, як працювати з ветеранами та їх сім’ями для Міністерства соціальної політики України та інших залучених сторін.
  • Здійснювати вичитку методичних та навчальних матеріалів, навчальних програм та інших документів у рамках компонентів (2) програма грамотності у сфері психічного здоров’я (3) програма підтримки за принципом «рівний-рівному»;
  • Надавати інші консультаційні послуги щодо підтримки психічного здоров’я ветеранів у процесі розробки (1)  уніфікованої програми навчання для соціальних працівників, про те як працювати з ветеранами та їх сім’ями, (2) програми грамотності у сфері психічного здоров’я (3) програми підтримки за принципом «рівний-рівному» та інших програм.
  • Забезпечити створення інших різноманітних матеріалів та документів, пошук інформації на відповідні теми на вимогу IREX.

Очікувані результати:

  • Єдина навчальна програма для соціальних працівників про те, як працювати з ветеранами та їх сім’ями.
  • 100 натренованих соціальних працівників у Києві, Вінниці та Дніпрі про те, як працювати з ветеранами та їх сім’ями.
  • Рекомендації щодо сталості уніфікованої навчальної програми для соціальних працівників про те, як працювати з ветеранами та їх сім’ями для Міністерства соціальної політики України та інших залучених сторін.
  • Усні та письмові консультативні висновки у процесі розробки (1)  уніфікованої програми навчання для соціальних працівників, про те як працювати з ветеранами та їх сім’ями (2) програми грамотності у сфері психічного здоров’я (3) програми підтримки за принципом «рівний-рівному» та інших програм.
  • Письмові звіти та інші документи за запитом.

Якісно надано послуги, інформація передана вчасно, подано скановані копії та оригінали необхідних звітів/платіжних документів замовнику.

Як подати пропозицію?

1. Ознайомитися з Запитом на пропозиції. https://drive.google.com/file/d/1Oi-OP4awl9sh6ncre4pjb65QNwi2FTq9/view?usp=sharing

2. Підготувати Пропозицію у запропонованій формі, додати CV та робочий план

3. Підвантажити Пропозицію у форму: https://irexorg.formstack.com/forms/mental_health_consultant

4. У разі виникнення технічних труднощів, звернутися на пошту:[email protected] з темою листа: Консультант з психічного здоров’я для Програми реінтеграції ветеранів. 

Контакти

  • https://drive.google.com/file/d/1Oi-OP4awl9sh6ncre4pjb65QNwi2FTq9/view?usp=sharing

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.