bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з питань планування, моніторингу
21.09.2021

ЗАПИТ НА ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ (КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ-ІНДИВІДУАЛЬНИЙ КОНСУЛЬТАНТ) Україна

Проєкти: Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI»; «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини. УФСІ VIІ)»; «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – УФСІ VIІІ». 

Пакет закупівель: C-3.1.

Назва завдання: “Консультант з питань планування, моніторингу та взаємодії з міжнародними імплементаційними консультантами”

Договір: IC-C-009641-6/7-KfW

Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) – неприбуткова організація створена постановою Кабінету Міністрів України (28.04.2000 № 740) з метою надання підтримки найменш соціально захищеним верствам населення шляхом підтримки та розвитку ініціатив територіальних громад і громадських організацій за рахунок різних джерел, переважно коштів міжнародної технічної допомоги.

Протягом 2018-2023 років Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ/Фонд) впроваджує наступні  проєкти: «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури (УФСІ VІ)» ; «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» - «Покращення первинної медицини в сільській місцевості» – УФСІ VII»; «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ VIIІ», які фінансуються Урядом Німеччини через Кредитну установу для відбудови KfW, далі – «Проєкти». Для забезпечення належної взаємодії  з міжнародними консультантами у рамках проєктів  «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури (УФСІ VІ)»; «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» - «Покращення первинної медицини в сільській місцевості» – УФСІ VII», а у подальшому також і проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ VIIІ», якиі фінансуються Урядом Німеччини через Кредитну установу для відбудови KfW, далі – «Проєкти»., виникла  потреба у закупівлі послуг  “консультанта з питань планування, моніторингу та взаємодії з міжнародними імплементаційними консультантами”, які також охоплюватимуть діяльність УФСІ з планування, моніторингу та звітування у рамках цих проєктів.

Деталізоване Технічне завдання (ТЗ) для надання послуг додається до цього Запиту на висловлення зацікавленості.

Український фонд соціальних інвестицій запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію у вигляді резюме (CV), що демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг. Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п.п. 3.14, 3.15, 3.16 та 3.17 Розділу ІІІ Правил закупівель Світового банку для позичальників ФІП (фінансування інвестиційних проектів), затвердженого в липні 2016 із оновленням в листопаді 2017 року та серпня 2018 року («Правила закупівель»), в яких визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов’язується дотримуватися політики Світового Банку щодо корупційної практики і шахрайства. Відбір Консультанта здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів (IC), що викладена в Регламенті діяльності УФСІ.

Додаткова інформація може бути отримана за адресою: о.а[email protected] Висловлення зацікавленості повинно бути надіслане електронною поштою у формі резюме українською мовою до 12.00 год, 23.09.2021 року за наступною електронною адресою: [email protected] із зазначенням теми «Консультант з питань планування, моніторингу та взаємодії з міжнародними імплементаційними консультантами», до уваги Александрової Олени – Консультанта із закупівель.

Технічне завдання та обсяг послуг

на надання консультаційних послуг (індивідуальний консультант)

за позицією “Консультант з питань планування, моніторингу та взаємодії з міжнародними імплементаційними консультантами” 

Проєкти:

«Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI» (2014 690 14);

«Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини. УФСІ VIІ)» (2015 67 114); 

«Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – УФСІ VIІІ»  (2020 679 40).

  1. 1.     Обгрунтування та цілі залучення

 Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) - неприбуткова організація створена постановою Кабінету Міністрів України (28.04.2000 № 740) з метою надання підтримки найменш соціально захищеним верствам населення шляхом підтримки та розвитку ініціатив територіальних громад і громадських організацій за рахунок різних джерел, переважно коштів міжнародної технічної допомоги.

 З  3 жовтня 2018 року УФСІ впроваджує проєкт «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI». З  1 листопада 2019 року Фондом виконується проєкт «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини. УФСІ VIІ)». 01.07.2021 розпочато активну фазу впровадження проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – УФСІ VIІІ)».

 Метою проєктів є сприяння розвитку інфраструктури у  містах та поселеннях  східної частини України для підтримки внутрішньо переміщених осіб та поліпшення умов надання первинної і вторинної медичної допомоги на сході України, у тому числі задля більш ефективної протидії COVID-19 та подолання наслідків пандемії, шляхом енергоефективного оновлення будівель/приміщень та постачання обладнання, а також вжиття заходів з всебічного розвитку потенціалу цільових груп. Це сприятиме сталому соціальному розвитку регіонів, покращенню первинної медичної допомоги та зміцненню місцевого самоврядування у місцевостях, що розташовані на сході України і залучені до Проектів.

У рамках впровадження перших двох з перелічених вище проєктів відібрано міжнародних імплементаційних консультантів (іноземні консультаційні компанії), якими сформовано відповідні команди для безпосереднього надання консультаційних послуг УФСІ на підставі укладених контрактів. Очікується, що найближчим часом міжнародного імплементаційного консультанта буде відібрано і для проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – УФСІ VIІІ)».

У зв’язку з цим, є потреба у налагодженні та підтриманні контактів з міжнародними імплементаційними консультантами та сформованими ними командами, зокрема, і у частині, яка стосується підготовки квартальних (піврічних, річних) та фінальних звітів.

Також є необхідність забезпечення тісної робочої взаємодії з представниками Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яке є реципієнтом і бенефіціаром згаданих вище проєктів, та організації регулярного звітування перед Міністерством.

Також має бути посилена робота з планування та періодичного моніторингу виконання затверджених планів діяльності та інших документів, якими має керуватися УФСІ.    

Для ефективного вжиття перелічених вище заходів необхідно залучити/закупити послуги Консультанта з питань планування, моніторингу та взаємодії з міжнародними імплементаційними консультантами.

  1. 2.     Обсяг послуг

Консультант з  питань планування, моніторингу та взаємодії з міжнародними консультантами надає послуги на договірній основі. Він виконує такі функції і завдання:

• забезпечує взаємодію УФСІ з міжнародними імплементаційними консультантами та сформованими ними командами (далі – МК) з урахуванням положень укладених Консультаційних контрактів, у т.ч. шляхом проведення особистих зустрічей у місцях їх фактичної дислокації (м. Харків та Мелітополь);

• разом з МК, за потреби, розробляє плани спільних дій та заходів на відповідні періоди;

• здійснює аналіз і оцінку виконання МК положень укладених Консультаційних контрактів та періодично (не рідше, ніж один на раз на квартал) доводить відповідну інформацію до керівництва УФСІ;

 • спільно з МК, на підставі опрацювання інформації, отриманої від співробітників та консультантів УФСІ, готує проєкти квартальних (піврічних, річних) та фінальних звітів  (англійською мовою) за проєктами «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI»та «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини. УФСІ VIІ)» у відповідності з вимогами Німецького державного банку розвитку KfW.

• вносить пропозиції до ТЗ та контрактів МК за іншими проєктами;

• налагоджує та підтримує робочу взаємодію з представниками Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (далі – Міністерство);

• організовує регулярне звітування Міністерству (українською мовою) про стан впровадження проєктів «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI»та «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини. УФСІ VIІ)», а також підготовку і надання необхідної інформації щодо цих проєктів на запит його представників;

• здійснює збір, опрацювання і аналіз відповідної інформації та розробляє проєкти планів діяльності УФСІ для подальшого їх подальшого схвалення керівництвом УФСІ і затвердження наглядовою радою Фонду;

• проводить регулярний моніторинг виконання затверджених планів діяльності та інших керівних документів, готує для керівництва УФСІ стислі звіти про стан впровадження передбачених ними заходів;

• здійснює підготовку звітних матеріалів про стан виконання планів діяльності УФСІ та інших керівних документів для донорів (представників донорів) та наглядової ради УФСІ;  

• на вимогу та за погодженням з Замовником (УФСІ) виконує інші завдання.

  1. 3.     Умови надання послуг та виконання обовязків

Консультант підзвітний та підконтрольний виконавчому директору УФСІ. Консультант є функціонально підпорядкованим заступнику виконавчого директора УФСІ.  

Форма оплати - місячна ставка, відповідно до стандартної форми договору KfW.  

Консультант надаватиме послуги на умовах та протягом періоду, визначених  договором. Цей період може бути подовжено за письмовою згодою сторін. Умовами договору буде, зокрема, передбачене періодичне відвідання Консультантом МК у місцях їх фактичної дислокації (м.м. Харків та Мелітополь) для проведення очних зустрічей;

Замовник своєчасно надає Консультанту всю інформацію необхідну для виконання ним своїх  завдань.

Для надання послуг консультант може користуватися приміщенням та офісним обладнанням УФСІ. 

Консультант має право утриматись від надання послуг протягом узгодженого Сторонами терміну без припинення дії цього Договору. Термін, в якому послуги не надавались, оплаті не підлягає.

4.     Вимоги щодо звітності

Протягом 10-денного терміну після закінчення кожного місяця Консультант має надавати виконавчому директору УФСІ звіти про надані послуги за встановленою формою. Щомісячні звіти мають стисло описувати виконані заходи, досягнуті результати та напрацьовані матеріали.

Звіти повинні бути підготовлені українською мовою.

5. Кваліфікаційні вимоги

  • • вища філологічна освіта (ступінь магістра або спеціаліста) за спеціальністю «англійська і українська мови», або рівень володіння англійською мовою не гірше С1, наявність другої вищої освіти правового або економічного спрямування (макс. 20 балів);
  • • досвід міжнародного співробітництва (макс. 20 балів); 
  • • наявність досвіду роботи на керівних посадах у державних органах та взаємодії з державними органами (макс. 20 балів);
  • • досвід впровадження проєктів міжнародної (технічної) допомоги (макс. 20 балів); 
  • • розвинуті навички роботи з комп’ютером та комп’ютерними програмами, зокрема, Microsoft Office (макс. 10 балів).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.