bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі в Конкурсі з надання ІТ-послуг для створення туристичної онлайн-платформи
17.09.2021

Громадська організація “Центр креативного підприємництва” у партнерстві з Управлінням з питань туризму та курортів Миколаївської ОДА запрошують до участі у конкурсі з надання ІТ-послуг на створення онлайн-платформи.

Конкурс проводиться в межах грантового проєкту «Туристичний портал «Mykolaivtravel.ua» за підтримки проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Предметом закупівлі є ІТ-послуги, з розробки онлайн-платформи, туристичного порталу Mykolaivtravel.ua.

Туристичний портал повинен включати в себе гугл-карту (або аналогу) з геолокаціями туристичних маятників Миколаївської області та коротку інформацію про кожний об’єкт чи заклад. Дану інформацію за інструкцією зможуть добавляти користувачі Mykolaivtravel.ua після узгодження з адміном платформи.

За допомогою Туристичної платформи користувачі (туристи) повинні мати можливість розробити власний туристичний маршрут відзначивши на карті дві географічні точки. За допомогою даної функції користувач побачить всі туристичні маятники, які він зможе відвідати по даному маршруту, між двома географічними точками.

Платформа також повинна мати розділ для різних категорій туристичного відпочинку: студенти, родина, спорт, корпоративи та інше. За допомогою даних категорій, користувачам сайту буде запропоновані різні варіанти відпочинку за різними бюджетами.

Також платформа повинна мати функціонал пропозицій з удосконалення туристичної галузі, або підтримки окремих локацій, які необхідні для розвитку туризму в тій чи іншій територіальній громаді. Дані пропозиції в період проєкту аналізуватимуться нашою командою та передаватимуться Управлінню туризму і курортів Миколаївської області та адміністраціям 52 територіальних громад.

Інструментарій даного функціоналу включає в себе:

1) фото потенційного туристичного об’єкту, закладу;

2) короткий опис об’єкту чи закладу;

3) пропозиції необхідної підтримки в області покращення інфраструктури, медійної підтримки, вирішення конфліктів на місцях та інше.

Функціонал: добавити декілька розділів:

- Пропозиції громадян (на даній панелі відображатимуться запити, пропозиції жителів Миколаївської області щодо удосконалення туристичної інфраструктури, надання тур. послуг). Запити чи пропозиції відображатимуться на гугл карті. Якщо пропозиції тільки но було подано, то вона відображається червоним кольором, якщо пропозиція розглядається, опрацьовується – жовтим кольором, пропозиція розглянута – зеленим. Користувач сайту може переглянути, що було запропоновано і яку відповідь, або дію було зроблено від адміністратора;

 - Події (перелік культурних, розважальних та інших подій, які відбуваються в Миколаївській області). На прикладі сайту: https://lviv.travel/ua/city-card.

- Про Миколаївщину (коротка історична та туристична інформація про область). На прикладі сайту: https://lviv.travel/ua/city-card.

- Mykolaiv.Card (додаткова майбутня можливість сайту (якщо в області запрацює ТІЦ). На прикладі сайту: https://lviv.travel/ua/city-card. 

- Місця – повинен мати фільтри: готелі, ресторани, спорт, історичні локації, крафтинг, природничі парки та інше.

- Гіди – можуть відповідати такому ж функціоналу і наповненості як і на сайті -прикладі.

- Маршрути – можуть відповідати функціоналу, який представлений на сайті.

Туристична платформа повинна мати функціонал «Особистий кабінет», за допомогою якого: туристичне агенство, турист, представник ОМС чи інші особи, можуть залишити свою пропозицію щодо розміщення нової туристичної локації, або залишити пропозицію по удосконаленню туристичної інфраструктури, тощо.

Цільова аудиторія:

1. Представники місцевої влади, яким необхідно мати технічний інструментарій ефективної взаємодії з місцевими громадами.

2. Представники місцевих громад, яким необхідно мати технічний інструментарій для обрання ефективних стратегій розвитку локальних бізнесів.

3. Представники локальних бізнесів, яким необхідно ефективно впливати на розвиток  місцевих громад.

4. Незалежні туристи, туристи в екскурсіях, гіди-екскурсоводи, укладачі тур. маршрутів, тур. агентства, фотографи, студії аудіозапису.

Дизайн:

Палітра повинна відповідати туристичному бренду міста Миколаєва і області: https://mkrada.gov.ua/files/Ogoloshenya/%D0%91%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B1%D1%83%D0%BA.pdf.   

Платформа бере собі за основу первинну модель функціональності: https://discover.ck.ua та додаткову: https://lviv.travel, https://tu.ua/uk. 

Строк надання ІТ-послуг: не більше 4 (чотирьох) місяців від дати підписання трьохстороннього Договору з надання ІТ-послуг між Громадською організацією “Центр креативного підприємництва” (платником за послуги), Управлінням з питань туризму та курортів Миколаївської ОДА (замовником послуг) і постачальником (виконавцем).

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД з надання послуг та можливість надати ІТ-послуги у вказаний строк.

Документи, що складають тендерну / комерційну пропозицію:

1. Форма «Конкурсна пропозиція» згідно зразку, що додається до цього оголошення

2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію

3. Копія документу, що підтверджує податковий статус

4. Зразок договору з надання ІТ-послуг

5. Проект технічного завдання до договору

6. Портфоліо попередніх робіт підприємства чи ФОП; резюме фахівців, яких буде залучено

7. Відгуки попередніх замовників (за наявності)

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення

2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення

3. Якість опису послуг та відповідність очікуванням організатора

4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг

Примітка: за інших рівних умов перевага буде надана учаснику, що запропонує найнижчу комерційну пропозицію.

Тендерні процедури:

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел.адресою [email protected] до 12:00 24.09.2021 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) і надіслані в запечатаному конверті до 17:00 25.09.2021 року із зазначенням на конверті назви постачальника та фрази «Відкритий тендер на надання послуг на розробку порталу» за адресою: ГО «Центр креативного підприємництва», 54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59/3. Електронна версія сканованих документів має бути надіслана на пошту керівника проєкту ГО «Центр креативного підприємництва» з темою листа «Договір № 373, відкритий тендер на розробку порталу»

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 17:00 25.09.2021 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Більш детальна інформація знаходиться за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1NVKGz4krFI_xRYi7As30lBhhqwGkJA3G/view.

Контакти

  • Детальну інформацію
  • Ви можете отримати у керівника проєкту Віктора Сікаленка: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.