bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання консультаційних послуг тренерів та менторів
17.09.2021

Програма “Мріємо та діємо”, яка втілюється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує конкурс на  надання консультаційних послуг менторів для учасниць проєкту «Дівчата цифрової епохи» у 6 областях України:

  • Київській (Славутицька міська територіальна громада) 
  • Івано-Франківській (Івано-Франківська міська територіальна громада) 
  • Одеській (Одеська міська територіальна громада, Чорноморська селищна територіальна громада)   
  • Рівненській (Рівненська міська територіальна громада, Вараська міська територіальна громада, Рокитнівська селищна територіальна громада)
  • Харківській (Харківська міська територіальна громада, Донецька селищна територіальна громда, Куп’янська міська територіальна громада, Красноградська міська територіальна громада, Краснокутська селищна територіальна громада)
  • Херсонській (Великоновосілківська селищна територіальна громада, Любимівська селищна територіальна громада)

для надання послуг під час другого року впровадження програми, та із можливим продовженням та розширенням для інших громад у наступні роки.

Програма “Дівчата в епоху технологій” (далі Програма) розроблена для цільової аудиторії дівчат та молодих жінок, віком 15-19 років, які, через різні чинники, можуть знаходитись у складних життєвих обставинах (далі СЖО) і можуть потребувати додаткової допомоги, підтримки, щоб розвивати та реалізовувати свій особистий і професійний потенціал, зокрема в сфері ІТ. Восени 2021 р. буде сформована перша когорта дівчат і жінок, орієнтовно 150 осіб, із зазначених вище цільових областей та територіальних громад. У подальшому планується масштабувати Програму на інші географічні території програми “Мріємо та діємо”. 

В рамках Програми буде створено безпечне, дружнє та підтримуюче середовище для індивідуального і групового зростання. Очікується, що дівчата зможуть навчатися, спілкуватися, знайомитися з успішними прикладами людей і їх індивідуального та кар’єрного зростання, обмінюватися досвідом і підтримувати одна одну, зможуть покращити якість свого життя і життя своїх родин, брати більш активну участь в житті місцевих громад, сприяти позитивним і сталим змінам на місцевому і, потенційно, на національному рівні. 

Одна пара тренер_ка та ментор_ка (будуть сформовані з урахуванням географічного принципу) зможуть працювати з однією чи декількома групами учасниць, які будуть сформовані на локальному рівні. У координації з представниками структурних підрозділів органів місцевої влади та групами учасниць, буде погоджуватися місце та графік проведення занять з використанням індивідуального та диференційовного підходу, щоб бути максимально доступними та інклюзивними в роботі з цільовою групою дівчат та молодих жінок.

У випадку вашої зацікавленості, просимо надсилати ваші комерційні пропозиції до 18.00 год, 29 вересня 2021 р. на електронну адресу: [email protected]  з темою листа “Ментор для учасниць проєкту «Дівчата цифрової епохи».

Більше інформації про конкурс можна знайти тут

Контакти

  • https://www.mriemotadiemorazom.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.