bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Три вакансії річного волонтерства в Польщі
14.09.2021

3 вакансії річного волонтерства в Польщі. Дві – в біблотеках (одна з бібліотек, знаходиться в приміщенні залізничної станції), одна – в організації, яка допомагає дітям, молоді, старшим і сім’ям у важкій життєвій ситуації. 

Основні вимоги до ВСІХ волонтерів:

  • 18-30 років (це вимога Європейської Комісії, ми не можемо ніяким чином вплинути на цю вимогу);
  • Українське громадянство;
  • Хоча б базова англійська;
  • Наявний закордонний паспорт;
  • вакцинація від КОВІД-19 буде Вашим плюсом, але не є вимогою.

Умови для всіх волонтерів:

  • оплачений проїзд з місця проживання до Гдині (туди і назад);
  • кишенькові гроші 120 євро/місяць;
  • бл. 100 євро/місяць на харчування;
  • проїзний на локальний транспорт;
  • сертифікат, який підтверджує набуті компетентності;
  • курси польської мови;
  • оплачене страхування;
  • обов’язкова участь в передвиїзному тренінгу;
  • заборонено паралельно працювати чи вчитися.

Якщо вас зацікавила одна з перерахованих можливостей і у вас з’явились питання – їх можна поставити листом на мейл: [email protected].

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою і реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”

PIC: 945867759 / OID: E10070590

EI number / Quality label number: 2019-1-PL01-ESC52-065888

Phone: +380501449467

E-mail: [email protected]

Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine

Contact person: Olena Glazkova

Contact e-mail: [email protected]

Тож які вакансії?

1. Публічна бібліотека «Станція «Культура» (місто Румія, Польща) – втілення міждисциплінарних активностей, пов’язаних з літературою, музикою, візуальним мистецтвом та мультимедіа – http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/516

Де: Публічна бібліотека «Станція «Культура» (місто Румія, Польща)

Коли: 01.11.2021 – 31.10.2022 (12 місяців)

Що: Бібліотека реалізує міждисциплінарні заходи, пов’язані з літературою, музикою, образотворчим мистецтвом та мультимедіа, що виникають з потреб місцевої громади. Наша культурна пропозиція спрямована на всі соціальні та вікові групи. Користувачі наших бібліотек – переважно діти та молодь, сім’ї та люди похилого віку. Волонтер буде працювати головним чином на «Станції «Культури». «Станція «Культура» – це головна бібліотека та сучасний культурний центр. Більшість культурних та освітніх заходів проводяться тут. Співпраця з асоціаціями та хобі-групами розширює сферу нашої діяльності. Ми систематично влаштовуємо зустрічі з письменниками, мандрівниками та іншими цікавими людьми, музичні концерти, вистави театру для дорослих та дітей. Ми організовуємо конференції, майстерні (театр, філософія, фотографія, танці), уроки бібліотеки, читання, вистави.

Кандидат(к)и, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку англійською мовою до 19 вересня 2021 року:  https://tinyurl.com/fzbvfw95

Короткий інфопак: https://cwm.org.pl/pliki/culture_station_detailed_information_441.pdf

2. Організація Saint Nicolas працює переважно з дітьми та молоддю, але також зі людьми похилого віку й сім’ями в цілому –  https://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/540/2

Де: Організація Saint Nicolas (місто Гдиня, Польща)

Коли: 01.11.2021 – 31.10.2022 (12 місяців)

Про організацію: Saint Nicolas головним чином розвиває та навчає згідно з Євангелієм і правилами католицького соціального навчання, зокрема надання допомоги дітям, молоді, старшим людям і сім’ям у складній життєвій ситуації. Наші регулярні заходи включають в себе соціально-терапевтичну спільну кімнату, молодіжний клуб і клуб старших класів. Крім того, відбуваються заходи, що активізують місцеву громаду, фестивалі та сімейні події.

Хто може подати заявку?

Ми з нетерпінням чекаємо веселого, терплячого волонтера/ку, який/а вміє досягати мети та визнає наш стиль роботи, який відповідає католицькому соціальному вченню.

Короткий інфопак: https://cwm.org.pl/pliki/cpia_de_blue_and_brown_real_estate_newsletter_2_196.pdf

Кандидати/ки, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку  https://tinyurl.com/4yfnadrw до 26 вересня 2021 року

3. Міська бібліотека в Гдині –  https://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/567

Де: Міська публічна бібліотека в середмісті (Гдиня)

Коли: 01.11.2021-31.10.2022

Міська публічна бібліотека в Гдині сприяє розвитку грамотності та культурної діяльності серед місцевих жителів в різних куточках міста.

Метою бібліотеки є підняття культурного рівня в місті та розвиток культури читання. Оскільки останнім часом бібліотеки можуть залишатися ледь не єдиними культурними центрами у деяких районах міста, вони також виконують іншу роль –  надають можливість брати участь у культурних заходах місцевим жителям. Волонтери / волонтерки працюватимуть з місцевою громадою в одному з відділень міської публічної бібліотеки у Гдині, допомагаючи бібліотекарям у виконанні типових бібліотечних завдань та підтримуючи організацію культурної діяльності.

Хто може подати заявку?

Ми шукаємо волонтера / волонтерку, який/яка буде комунікабельним/ою та відкритим/ою для нових вражень, креативним/ою та винахідливим/ою. Вітається, якщо волонтер / волонтерка володіє базовими знаннями англійської мови та бажає вивчати польську мову. Волонтер / волонтерка має цікавитись методами активної освіти, бути відкритими для людей з інших країн і бажати співпрацювати з колегами  в групі. Ми шукаємо молодих людей, які б сприяли розвитку бібліотеки та хотіли б так само розвинути свою особистість. Інтерес до літератури та завдань бібліотекаря, або художні навички є позитивним фактором, який буде враховуватися у процесі прийому кандидатів / кандидаток.

Короткий інфопак: https://cwm.org.pl/pliki/rdmiecie_341.pdf

Кандидати/ки, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку https://tinyurl.com/6tt5bmrk до 10 жовтня 2021 року

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.