bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на розробку стратегічного документа «Концепція розвитку велоінфраструктури Приморської ТГ»
07.09.2021

Громадська організація «Приморськ 24/7» оголошує відкритий конкурс на розробку стратегічного документа «Концепція розвитку велоінфраструктури Приморської ТГ» (Запорізька область) в рамках проєкту «Розвиваємо велосипедну інфраструктуру у Приморську». 

Вимоги до постачальника послуг — учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері – мінімум 1 рік, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, можливість виконати розробку стратегічного документу повністю з усіма правками і у вказаний строк. А також можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом.

Перелік доцільності розробки стратегічного документу, мети та очікуваних результатів до розробника стратегічного документу «Концепція розвитку велоінфраструктури Приморської ТГ»:

Доцільність розробки та впровадження велосипедної концепції (економічна, екологічна, комфорт мешканців та покращення якості життя, безпека, ефективність державного управління, короткострокове та довгострокове планування)

 

Доцільність розробки та впровадження велосипедної концепції обумовлена наступними чинниками:

  • · відсутністю галузевого документа стосовно розвитку сталої мобільності міста;
  • · низьким рівнем якості надання транспортних послуг, а також відсутністю системи інтеграції громадського транспорту з велотранспортом;
  • · високим рівнем автомобілецентризму;
  • · високим рівнем забруднення навколишнього середовища індивідуальними транспортними засобами;
  • · високим рівнем ризиків, травматизму та смертності для вразливих учасників дорожнього руху (пішоходів та велосипедистів);
  • · необхідністю популяризації сталого виду транспорту задля покращення громадського здоров’я та економічного розвитку міста.

Мета

Розробка Концепції розвитку велосипедної інфраструктури у місті Приморськ має на меті:

  • · створення якісної та безпечної інфраструктури для велосипедного транспорту й малого електричного транспорту:
  • · створення безбар’єрної, безпечної та зв’язаної мережі велосипедних шляхів (доріжок, смуг та ін.) для трудових та рекреаційних поїздок;
  • · створення і розвиток умов для безпечного короткочасного паркування та довгострокового зберігання велосипедів біля та в складі транспортних вузлів, закладів громадського призначення;
  • · визначення місць для впровадження сервісів короткострокової оренди велосипедів (Bikesharing) та електричних самокатів (Kicksharing);
  • · врахування велосипедної інфраструктури та користування малим електричним транспортом при плануванні, будівництві та реконструкції об`єктів транспортної інфраструктури та благоустрою територій міста;
  • · популяризація користування велосипедом серед мешканців Приморська та громади для щоденних практичних поїздок та підвищення рівня безпеки пересування користувачів.

Очікувані результати роботи Виконавця

Камеральні дослідження містобудівної документації, стратегічних документів, топографічних, економічних, демографічних та інших даних та умов;

Польові дослідження вулиць, на яких пропонується облаштувати магістральні велосипедні маршрути;

Проведення зустрічей (робочих груп, засідань, воркшопів) із залученням зацікавлених сторін та профільних фахівців міста:

  • проведення дослідження серед мешканців щодо визначення потреб щодо маршрутів для пересування велосипедом по місту;
  • один дводенний воркшоп з польовими дослідженнями вулиць;
  • публічна консультація щодо драфту документу «Концепція розвитку велоінфраструктури Приморської ТГ»;
  • презентація стратегічного документу «Концепція розвитку велоінфраструктури Приморської ТГ»;

Аналіз пріоритетності велосипедної інфраструктури згідно досліджень та обговорень на зустрічах з зацікавленими сторонами та профільними фахівцями;

Концепція розвитку велосипедної інфраструктури Приморської ТГ (документ у форматі .docx та .pdf):

  • Комплексна схема велосипедної мережі за маршрутним принципом з поділом за видами маршрутів (магістральні та рекреаційні, наприклад, у векторі та PDF з прописаними вулицями, які задіяні у схемі веломережі);
  • Рекомендації з облаштування руху велосипедного транспорту (форми руху, рішення для перехресть, типи та принципи розміщення супутньої інфраструктури тощо)
  • Рекомендації щодо подальшого розвитку веломережі з урахуванням реформи децентралізації;
  • Рекомендації щодо промоції велосипедного транспорту;
  • Рекомендації щодо утримання та експлуатації велоінфраструктури;
  • Рекомендації щодо збору даних та статистики, пов’язаних з користування велосипедом.

Звіт про здійснену роботу в рамках реалізації проєкту з можливістю 3 правок документу замовником, що має бути включено у вартість розробки документу.

Орієнтовний час початку виконання робіт за конкурсом 27 вересня 2021 року, орієнтовний час завершення робіт – 23 листопада 2021 року.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

Склад цінової пропозиції:

Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів

Копія документу, що підтверджує податковий статус

Тендерна пропозиція

Оригінал Рахунка-фактури

Зразок договору надання послуги

Цінова пропозиція з описом позиції «Концепція розвитку велоінфраструктури Приморської ТГ»

Та інші документи, які, на думку підрядника, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи тощо)

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  • ·Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  • ·Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  • ·Якість опису запитуваної послуги та відповідність очікуванням організаторів;
  • ·Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг

Кінцевий термін подання цінової пропозицій: 20.09.2021 до 18.00. Всі пропозиції, отримані після вказаного терміну, розгляду не підлягають.

Вимоги до надсилання цінової пропозиції:

Пропозиції повинні залишатися чинними протягом 30 (тридцяти) днів з дати розкриття тендерних пропозицій

Цінові пропозиції в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу [email protected]  із темою листа «Відкритий конкурс_грантова угода №RPP_2021_04_009_ADM» не пізніше 20.09.2021 (до 18.00).

А також в оригіналі у паперовому запечатаному вигляді мають бути надіслані за адресою:
72102, Запорізька область, Бердянський район, м.Приморськ, вул.Вереснева, б.45а

Конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасниками у запечатаному вигляді.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 23.09.2021.

Додаткові застереження

Учасник цього відкритого конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цього відкритого конкурсу, надсилаючи документи для участі у відкритому конкурсі за цим конкурсним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з вигіднішими для нього умовами. 

Деталі:

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за телефонами:
+38(066) 810-48-57 керівник проєкту Олексій Зюзін

+38(068) 447-90-96 бухгалтерка Юлія Шадріна

Контакти

  • +38(066) 810-48-57 керівник проєкту Олексій Зюзін

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.