bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

CoST Ukraine збирає комерційні пропозиції від ІТ-компаній
31.08.2021

CoST Ukraine збирає комерційні пропозиції від ІТ-компаній щодо створення комунікаційного модулю до порталу Українська Соціальна Інфраструктура (далі УСІ).

Мета проєкту:

розробити платформу для посилання комунікації між місцевими жителями і владою для вирішення питань будівництва/ремонтів об’єктів соціальної інфраструктури, налагодити інформування, в тому числі публікацію відкритих даних, про проєкти соціальної інфраструктури, створити інструмент для отримання зворотного зв`язку від громади, зменшити ризики неефективного управління та корупції під час впровадження проєктів.

Цілі проєкту:

Створення інформаційно-аналітичної платформи для залучення громадян і місцевої влади до спільної розбудови свого міста/регіону.

Цільова аудиторія:

Органи місцевого самоврядування, регіональні активісти, регіональні ЗМІ, обласні державні адміністрації, Міністерство розвитку громад та територій, Міністерство інфраструктури, Міністерство цифрової трансформації.

Функціонал, який необхідно розробити:

- онлайн обговорення. Можливість проводити місцеві обговорення онлайн, трансляція обговорень, проведення презентації, опитувань;

- петиції: візуалізація даних по поданих петиціях щодо проєктів інфраструктури, поширення в соцмережах, перехід на сервіс подання петицій;

- інтерактивний посібник-помічник. Покрокова інструкція (карта дій) для подання проєкту (які дані, документи потрібні, їх шаблони, в які органи подавати тощо);

- чат-бот, який інформує зареєстрованого користувача про оновлення інформації на яку він підписаний, новини проекту.

Зацікавлених у співпраці просимо надіслати лист на пошту, щоб отримати технічні рекомендації: [email protected] до 5.09.2021.

У листі прохання вказати: контактні дані, чи працюєте ви самі або в команді, портфоліо.  

Портал створюється в рамках проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що реалізується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.