bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на виготовлення відеоролику
18.08.2021

Новоайдарська районна громадська організація «Світанок» та Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошують конкурс на закупівлю послуг із виготовлення відеороликів, які будуть інформувати населення про роботу Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості, сприяти обізнаності населення в їх роботі у межах проєкту «Підвищення спроможності РГГБСЗ у вирішенні проблем та усуненні факторів, що негативно впливають на стан громадської безпеки та соціальної згуртованості».

Робочі групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості – це відкриті діалогові платформи, які працюють у 16 громадах Луганської області (Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лисичанська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Попаснянська, Привільська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Троїцька, Трьохізбенська та Щастинська громади, а також громада м.Золоте).

Діяльність робочих груп направлена на ідентифікацію та вирішення питань, які турбують громаду. Одна з головних задач – напрацювання системного підходу до вирішення безпекових питань. Робочі групи підвищують спроможність громад через налагодження партнерських зв’язків та реалізацію спільних проєктів.

До конкурсу запрошуються креативні команди та компанії, які мають досвід у створенні відеороликів, у т.ч. на соціальну тематику, можуть запропонувати цікаві рішення та здатні працювати за визначеним планом. Кінцевий термін для подачі пропозицій – 03 вересня 2021 р. (18:00 за київським часом).

Мета відеоролика: підвищити обізнаність мешканців та мешканок громад про діяльність Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості

Тривалість відео: не більше 4-х хвилин.

Терміни виконання:

подання пропозицій – 03 вересня 2021 року (до 18:00);

рішення щодо переможця – до 05 вересня 2021 року;

виготовлення та затвердження відеоролика – до 15 жовтня 2021 року.

Пропозиції приймаються українською мовою на електронну адресу [email protected]

В темі листа просимо вказати: Конкурс_відеоролик_назва організації

Строки можуть бути зміщені, якщо цього потребуватимуть умови карантинних заходів у громадах.

За додатковими питаннями можна звертатися за телефоном: 050-367-01-72 (Олена).

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника конкурсу

До участі у Конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері 2 роки та мінімум 5 виконаних проєктів, зокрема досвід роботи з громадськими організаціями, відповідні КВЕД для здійснення надання послуг, можливість здійснити виготовлення роликів у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/акт виконаних робіт).

Для участі у Конкурсі потрібно надати:

ü  Заповнену, підписану уповноваженою особою, завіреною печаткою Форму конкурсної пропозиції (додаток 1);

ü  Резюме виконавця (додаток 2);

ü  Копії документів, що надаються учасником:

  • свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця або виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • свідоцтва платника ПДВ (за умови реєстрації платником ПДВ);
  • витягу з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців,
  • витяг з реєстру платників єдиного податку (за умови реєстрації платником ЄП);
  • інформація про наявність фінансових ресурсів (виписка з банку  чи довідка банку про залишок коштів);
  • довідка у довільній формі про наявність досвіду виконання аналогічного договору/договорів, в якій повинна бути зазначена інформація про найменування підприємств (організацій, установ тощо), для яких аналогічні послуги надавалися із зазначенням предмета договору, їх адреси та контактні телефони; підтвердні документи (копії (витяги) зазначених у довідці договорів, копії актів наданих послуг (видаткові накладні, тощо) до цих договорів та листи-відгуки від контрагентів, з якими укладено зазначені у довідці договори, що підтверджують належне виконання зазначених договорів.

Вимоги до виконавця-учасника пропозиції:

- Надати попередній сценарій фільмів.

- Учасник-переможець (Виконавець) повинен узгоджувати усі спірні питання виконання відеоролика із Замовником.

- Розробити та надати відзнятий матеріал для погодження (редагування).

- Учасник-переможець повинен надати всі документи, що стосуються усіх авторських та суміжних прав на готовий відеофільм.

- Мати власну виробничо-технічну базу для зняття відеоролика  та документи, що підтверджують відповідну кваліфікацію.

- Готові відеофільми передаються замовнику на 2 флеш-носіях для використання сучасними засобами відтворення відеоформатів.

- Готові продукти мають відповідати специфікації (додаток 3)

Конкурсні пропозиції, отримані замовником після закінчення строку їх подання, не будуть розглядатися.

Оцінка пропозицій конкурсних торгів здійснюється на основі таких критеріїв: найменша запропонована ціна за умови врахування специфікації у повному обсязі

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсу) за цим оголошенням, учасник цієї загальної процедури підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його Конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.