bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з постачання послуг із запису аудіо та відео вправ
13.08.2021

Запрошення до участі у конкурсі із постачання послуг з запису аудіо та відео вправ в рамках договору про надання гранту № #RPP/2021/04/014/EC для реалізації проєкту “Платформа психічного здоров’я “AdvanceMentalHealthPlatform”, що виконується  громадською організацією «Центр Стратегічних Інновацій» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Канади та Нідерландів

Громадська організація «Центр Стратегічних Інновацій» в рамках проєкту, оголошує відкритий конкурс на закупівлю послуг послуг з запису аудіо та відео вправ для досягнення цілей проєкту.

Дати оголошення відкритого конкурсу на постачання послуг:

13.08.2021 – 20.08.2021

Вимоги до постачальника товарів — учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом.

Перелік послуг :

Запис відеовправ для емоційної регуляції комплексу “Відновлення” 

(оренда студії, обладнання та запис не менше ніж 3 відеофайлів (720p) тривалістю не менше ніж 15хв)

Запис аудіовправ техніки “майндфулнес” комплексу “Відновлення”

(оренда студії, обладнання та запис не менше ніж 3 аудіофайлів тривалістю не менше ніж 15хв )

Закупівлі в межах проєкту здійснюються без ПДВ.

Додаткова інформація щодо технічного завдання  та вимог надається після запиту на [email protected]

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

Склад цінової пропозиції:

копія документу, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів;

копія документу, що підтверджує податковий статус;

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;

відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;

якість послуг та відповідність очікуванням організатора;

прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів.

Кваліфікаційні вимоги до виконавців :

досвід в роботі з аудіо та відео обладнанням

досвід роботи з редагування та монтажу звуко та відео файлів

Кінцевий термін подання цінової пропозицій: 20 серпня 2021 року до 18.00. 

Всі пропозиції, отримані після вказаного терміну, розгляду не підлягають.

Вимоги до надсилання цінової пропозиції:

цінові пропозиції в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected], з темою листа «Відкритий конкурс_грантова угода_№ RPP/2021/04/014/EC» не пізніше 20 серпня  2021 року до 18.00

конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 23 серпня 2021 року о 10:00.

Додаткові застереження

Учасник цього відкритого конкурсу бере до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цього відкритого конкурсу, надсилаючи документи для участі у відкритому конкурсі за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з вигіднішими для нього умовами.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за телефонами: +38(068)791-69-11  керівник проєкту Руслан Задорожній

Контакти

  • +38(068)791-69-11 керівник проєкту Руслан Задорожній email:[email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.