bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант-супервізор для психологів мобільних команд в рамках проєкту PSS (Слов’янськ)
13.08.2021

Місце роботи: часткова дистанційна робота з відвідуванням головного офісу у м. Слов’янськ за необхідністю

Дата початку: 01.09.2021

Тривалість контракту: 30.06.2022

Організація «Людина в біді» здійснює свою діяльність в Україні з початку серпня 2014 року і з тих пір, гуманітарні програми швидко розширюються. В даний час, “Людина в біді” є однією з основних гуманітарних організацій в Східній Україні, яка надає нейтральну і незалежну гуманітарну допомогу людям, які постраждали від конфлікту.

PIN є роботодавцем, який надає рівні можливості, тому заявки приймаються від усіх кваліфікованих кандидатів без розрізнення за будь-якими ознаками, включаючи расу, етнічну приналежність, національність, вік, релігію, інвалідність, сексуальну орієнтацію, статеву ідентичність та інші. PIN приймає заявки від представників різних груп та цінує різноманіття.

Загальна інформація

Під загальним контролем Керівника проекту Виконавець здійснює консультативну підтримку проекту з психосоціальної інтервенції з 01.09.2021 по 30.06.2022 р.

Опис загальних обов’язків:

Надання методологічної підтримки керівнику проекту;

Надання консультативної допомоги мобільним психологам шляхом надання психологічних супервізій (групової та індивідуальної).

Внутрішні відносини:

Виконавець тісно співпрацює зі старшим фахівцем проекту психосоціальної підтримки.

Характерні обов’язки та відповідальність Виконавця:

  • надавати методичну підтримку та рекомендації щодо удосконалення проекту ПСП та психосоціальних програм, рецензування програм;
  • надавати рекомендації щодо методології моніторингу;
  • надавати рекомендації щодо оцінки ефективності психологічної інтервенції (групова, індивідуальна робота для різних вікових груп);
  • здійснювати індивідуальні та групові психологічні супервізії для психологів мобільних команд;
  • звітувати про виконану роботу щодо супервізій, моніторингу щомісячно та за запитом старшого фахівця проекту ПСП, включаючи письмові висновки та рекомендації стосовно роботи мобільних психологів;
  • забезпечувати нерозголошення конфіденційної інформації організації та персональних даних співробітників або третіх осіб, що стали відомі у процесі виконання послуг.

Оплата

Розрахунок за послугу буде здійснюватися погодинно. Орієнтовна кількість годин протягом місяця, з урахуванням потреб Замовника, встановлено на рівні 6 – 14 годин. З визначеної суми будуть вираховуватись обов’язкові податки та збори, якщо Виконавець є фізичною особою. Якщо Виконавець фізична особа – підприємець або товариство - він є відповідальним за сплату податків та зборів.

Будь-ласка, надсилайте своє резюме на електронну пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.