bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант-супервізор для психологів Телефону довіри (Слов’янськ)
13.08.2021

Місце роботи: часткова дистанційна робота з відвідуванням головного офісу у м. Слов’янськ за необхідністю

Дата початку: 01.09.2021

Тривалість контракту: 30.06.2022

Організація «Людина в біді» здійснює свою діяльність в Україні з початку серпня 2014 року і з тих пір, гуманітарні програми швидко розширюються. В даний час, “Людина в біді” є однією з основних гуманітарних організацій в Східній Україні, яка надає нейтральну і незалежну гуманітарну допомогу людям, які постраждали від конфлікту.

PIN є роботодавцем, який надає рівні можливості, тому заявки приймаються від усіх кваліфікованих кандидатів без розрізнення за будь-якими ознаками, включаючи расу, етнічну приналежність, національність, вік, релігію, інвалідність, сексуальну орієнтацію, статеву ідентичність та інші. PIN приймає заявки від представників різних груп та цінує різноманіття.

Загальна інформація

Під загальним контролем Керівника проекту Виконавець здійснює консультативно-супервізійну підтримку команді проекту з психосоціальної інтервенції з 01.09.2021 по 30.06.2022 р.

Опис загальних обов’язків:

Надання консультаційних та супервізійних індивідуальних та групових сесій психологам-операторам психологічної гарячої лінії.

Внутрішні відносини:

Виконавець тісно співпрацює зі старшим фахівцем ПСП.

Характерні обов’язки та відповідальність Виконавця:

  • здійснювати індивідуальні та групові супервізії для працівників, які безпосередньо працюють операторами-психологами психологічної гарячої лінії;
  • координуватися з керівником проекту та старшим фахівцев задля покращення роботи команди та включення рекомендацій;
  • звітувати про виконану роботу щомісячно та за запитом, включаючи письмові висновки та рекомендації стосовно якості роботи операторів-психологів психологічної гарячої лінії;
  • надавати методологічної підтримки за потреби;
  • забезпечувати нерозголошення конфіденційної інформації організації та персональних даних співробітників або третіх осіб, що стали відомі у процесі виконання послуг.

Оплата

Розрахунок за послугу буде здійснюватися погодинно. Орієнтовна кількість годин протягом місяця, з урахуванням потреб Замовника, встановлено на рівні 6 – 14 годин. З визначеної суми будуть вираховуватись обов’язкові податки та збори, якщо Виконавець є фізичною особою. Якщо Виконавець фізична особа – підприємець або товариство - він є відповідальним за сплату податків та зборів.

Будь-ласка, надсилайте своє резюме на електрону пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.