bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг по розробці брендбуку
12.08.2021

Громадська організація «Творчий вимірювач» та Програма розвитку ООН (Проєкт «Посилене партнерство для сталого розвитку») цим оголошенням запрошують кваліфікованих підрядників з доброю репутацією надати цінові/комерційні пропозиції для виконання консультаційних послуг у межах проєкту “Лабораторія крафтового виробництва: творча відповідь на економічні виклики в умовах пандемії COVID-19” за адресою майдан Перемоги, 10.

Предметом закупівлі є послуги, а саме: розробка брендбуку “Експериментальна школа предметного дизайну” в межах проекту “Лабораторія крафтового виробництва та промислового дизайну”

Метою є створення унікального дизайну та системи візуальної ідентифікації (брендбуку) навчальної програми “Експериментальна школа предметного дизайну” в межах “Лабораторії крафтового виробництва і промислового дизайну”, що створюється на заводі “Електровимірювач” в Житомирі як проект ревіталізації заводу (концепція інноваційного парку Вимірювач у доданому файлі). 

Завдання брендбуку:

– розробити стандарти візуального стилю навчальної програми “Експериментальна школа предметного дизайну” через візуальні, вербальні, смислові образи;

- розробити правила використання візуального стилю для Замовника та партнерів у випадку повторення та реплікування навчальної програми;

– запропонувати варіації поширення візуального стилю на всі види матеріалів (друкована, сувенірна та інша продукція) та комунікаційних інструментів (веб-сайт, візуальних супровід соціальних мереж).

Детальне технічне завдання: тут

Кандидат має відповідати наступним вимогам: 

  • повинен мати релевантний технічному завданню досвід виконання задач;

  • бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, та мати можливість надання оригіналів супроводжуючих документів (договір, рахунок-фактура, акт виконаних робіт, тощо).

Для участі у конкурсі потенційний кандидат повинен подати наступний перелік документів:

  1. Документи, що підтверджують кваліфікацію Виконавця - портфоліо з прикладами робіт;

  2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус;

  4. Комерційну пропозицію, заповнену за зразком (додається).

До участі у конкурсному відборі допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару.

Зазначений пакет документів необхідно надіслати в електронному вигляді на електронну пошту [email protected] не пізніше ніж 27 серпня 2021 року. Результати конкурсу будуть оголошені 30 серпня. Тендерні пакети документів, надані пізніше встановленого терміну, не розглядатимуться.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну. 

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного/конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим конкурсом оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.