bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на Проведення фасилітаційної стратегічної сесії для організаційного розвитку
12.08.2021

ГО “Ми-особливі” м. Біла Церква, Київської обл. в рамках програми з організаційного розвитку ОГС 2012-2024, Проєкт USAID “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства” від ICAP Єднання оголошує тендер на проведення таких активностей:

Розробка стратегічного планування на 2021-2024 р., створення операційного планування 2021-2022 р. Планується проведення 2-денної стратегічної сесії по 8 годин на день для 10 членів активу ГО та подальшої експертної підтримки для доопрацювання операційного планування та початку його реалізації ( 12 годин онлайн-консультацій). У разі неможливості проведення офлайн заходу стратегічна сесія буде проводитися в режимі онлайн.

Термін виконання робіт вересень-листопад 2021 року.

Максимальна сума тендеру 28000 грн.

Для участі в тендері необхідно надати такі документи: попередній план фасилітованої сесії та консультацій, резюме тренера з досвідом роботи та рекомендаціями, витяг з єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб підприємців з зазначеним видом діяльності (для ФОП 3 група).

Вимоги  та критерії відбору для виконавців: досвід роботи з надання подібних послуг мінімум 3-5 років, запропонована програма тренінгу найкраще відповідатиме потребам організації, надавачі послуг, які подають документи на тендер мають бути обов'язково зареєстровані на порталі http://cd-platform.org

Кінцевий термін подачі заявок 22.08.2021

Для участі у тендірі надсилати заявки на електронну адресу: [email protected] з позначкою ”Тендер”

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.