bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на пропозиції для реалізації відеоконтенту (Київ)
12.08.2021

Мета: Створення відеоролика у співпраці з Проєктом «Кредитування сільськогосподарських виробників» (КЕП) для підвищення обізнаності про кредитні спілки в Україні з нагоди Міжнародного дня кредитних спілок (жовтень 2021 р.)

Місце:  Київ, Україна

Тривалість контракту: 1 вересня – 20 жовтня 2021 року

Кінцевий термін для подачі заявок: 27 серпня 2021 року

  1. ВСТУП

Проєкт «Кредитування сільськогосподарських виробників (КЕП)», що реалізується Всесвітньою радою кредитних спілок (WOCCU) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), прагне посилити спроможності сектору кредитних спілок в Україні шляхом створення прозорішої нормативно-правової бази для діяльності кредитних спілок в Україні, що сприятиме їхньому зростанню, а також зниженню ризиків, одночасно покращуючи доступ до фінансування для сільськогосподарського та сільського мікро, малого та середнього бізнесу через кредитні спілки.

  1. ОБСЯГ РОБОТИ ТА ЗАВДАННЯ

WOCCU шукає компанію для створення відеоролика про кредитні спілки в Україні з точки зору дітей працівників кредитних спілок, які своїми словами розповідають історії про роботу своїх батьків у кредитних спілках – партнерах Проєкту КЕП. Відеоролик буде частиною інформаційної кампанії та використовуватиметься в рамках святкування Міжнародного дня кредитних спілок 21 жовтня 2021 року.

В якості прикладу кінцевого результату, який передбачається, див. відео за посиланням: https://youtu.be/c5UBvzrBb_c

Зокрема, робота підрядника полягатиме в наступному:

  1. Співпраця з Проєктом КЕП щодо створення стратегії та робочого плану для зйомки та монтажу відеоролика.
  2. Визначення контенту для відео та списку запитань, які ставитимуться дітям під час інтерв’ю у співпраці з Проєктом КЕП.
  3. Виїзди на місця до обраних Проєктом КЕП кредитних спілок у різних регіонах України, проведення та зйомка інтерв’ю з 4-5 дітьми в офісах кредитних спілок.
  4. Створення 2-4 хвилинного відеоролика на базі відзнятих інтерв’ю з дітьми та погодження фінальної версії з Проєктом КЕП.
  5. Внесення всіх необхідних змін і правок до відео з урахуванням коментарів Проєкту КЕП та фіналізація відео для розповсюдження.
  1. ВИМОГИ

Кваліфікація компанії має відповідати наступним вимогам:

  • Підтверджений досвід створення відеоконтенту в Україні;
  • Визнаний бренд;
  • Розуміння специфіки українського ринку кредитних спілок (бажано);
  • Досвід співпраці з міжнародними проєктами технічної допомоги (бажано з проєктами USAID)
  1. ТЕРМІНИ ВИКОНАННЯ

Готовий для розповсюдження відеоролик очікується до 10 жовтня 2021 року.

  1. ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ
  • Інтерв’ю з дітьми проведені та записані;
  • Готове для розповсюдження відео створене.
  1. ВИМОГИ ДО ПОДАЧІ ЗАЯВКИ

Для подачі заявки, будь-ласка, надішліть до 27 серпня 2021 року наступні документи на адресу [email protected] та зазначте у темі листа «CAP: Video Production Company»:

  • Опис корпоративних можливостей Вашої компанії та попередній список ключових осіб, які працюватимуть над проєктом;
  • Пропозиція, у якій детально описано, чому компанія зможе виконати роботу, із зазначенням релевантного досвіду роботи та приклади вже створених відео, а також попереднє бачення та підхід/робочий план щодо того, як виконати поставлені завдання;
  • Перелік фірм/організацій, з якими компанія співпрацювала для створення відео, а також досвід монтажу відео з урахуванням планів брендування й маркування донорських проєктів (бажано USAID);
  • Пропозиція щодо вартості послуг з кошторисом;
  • Контактна інформація 2-3 осіб, які можуть надати рекомендацію у разі проходження до наступного етапу розгляду Вашої кандидатури.

ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

Цей запит на тендерну пропозицію жодним чином не зобов’язує Всесвітню раду кредитних спілок укладати контракт, а також не зобов’язує Всесвітню раду кредитних спілок відшкодовувати будь-які витрати, понесені під час підготовки та подання заявки. Всесвітня рада кредитних спілок залишає за собою право змінювати будь-яку частину запиту на участь у тендері під час укладання договору, якщо це буде необхідно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.