bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий Конкурс на надання послуги з проведення офлайн тренінгів (Попасна)
10.08.2021

Конкурс на надання послуги з проведення офлайн тренінгів в Попаснянській міській територіальній громаді Сєвєродонецького району Луганської області в рамках реалізації проєкту «Центр ґендерних ініціатив Попаснянської громади»

Інформація про замовника громадська організація «Попаснянська ініціатива». Головною метою організації є задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, освітніх, екологічних та інших інтересів громадян міста, здійснення та захист їх прав і свобод, сприяння органам місцевого самоврядування у створенні умов розвитку територіальної громади міста Попасна.

 Інформація про проєкт:

Проєкт спрямований на розширення мережі активних жінок Попаснянської територіальної громади для вивчення потреб вразливих категорій населення, локалізації та реалізації місцевого плану дій по виконанню резолюції ради безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека». Підвищення обізнаності та активності мешканців громади та мобілізація жінок через залучення до співпраці з органами місцевої влади щодо створення та території Попаснянської громади безпечного громадського простору для жінок та дівчат шляхом розробки проєкту програми «Попаснянська громада - безпечна громада для жінок та дівчат”. Підтримка груп самодопомоги. Залучення жінок і дівчат з поміж вразливих категорій населення до ґрунтової участі у житті громади.

Ця публікація підготовлена в межах Проєкту «Просування прав людини та ґендерної рівності за допомогою мобілізації громад задля розширення можливостей», що впроваджується Українським Жіночим Фондом в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агенства ООН: Програма розвитку ОНН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фон ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ОНН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Кінцевий термін подачі заявок:

 20:00 годин 25.08.2021 

Період надання послуги:

З 30.08.2021 до 15.11.2021

Техїнічне завдання:

 Послуга з проведення 8 офлан тренінгів для голів квартальних та вуличних комітетів, громадських організацій, груп самодопомоги, представників влади, представників вразливих категорій в Попаснянській міській териоріальній громаді Сєвєродонецького району Луганської області.

Максимальна кількість учасників одного тренінгу 10 осіб.

Транспортні витрати до місця надання послуги повинні бути включені в цінову пропозицію з надання послуги з проведення тренінгів.

Обов’язки:

-          Знання та досвід використання інтерактивних методів навчання дорослих, розробка власних авторських програм (вітається).

-          Підготовка програми навчань до 8 тренінгів.

-          Підготовка презентацій до 8 тренінгів.

Загальні вимоги для виконавця:

  1. мають досвід організації  та проведення тренінгів, не менше 1 року.
  2. офіційно зареєстровані та діють на території України.
  3. не є платниками ПДВ.
  4. вільно володіють українською мовою.

Порядок підготовки та надання Конкурсних пропозицій: Надавач послуги повинен підготувати один оригінал документів, що входять до складу Конкурсної пропозиції відповідно до Конкурсної Документації

-          Цінова пропозиція учасника конкурсу (відомість робіт);

-           Проформа Цінової пропозиції.

-          Скан витягу та/або виписки з ЄДР.

-          Резюме

Конкурсна пропозиція має бути підписана від імені Учасника Конкурсу уповноваженою особою (особами). Усі сторінки Цінової пропозиції, що містять доповнення та виправлення, повинні бути завізовані особою (особами), що підписали Цінову пропозицію. Конкурсна пропозиція повинна бути адресована ГО «Попаснянська ініціатива»  не пізніше  20:00 25.08.2021 в електронному вигляді на пошту [email protected]  в темі листа позначити «Конкурсна пропозиція на надання послуги з проведення тренінгів».

Контактна інформація: Ольга 0734523794

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.