bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на закупівлю послуг експерта
04.08.2021

Громадська організація «Точка доступу» в рамках проєкту «Через розвиток організації до розвитку неурядового сектору» (фінансується ІСАР «Єднання» в рамках проєкту «Європейський Союз для сталого громадянського суспільства в Україні»), оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг експерта з розробки комплексної методології з використанням онлайн-можливостей для дослідження інструментів локальної демократії.

Методологія має передбачати моніторинг, оцінку наявних у громадах положень, визначення першочергових потреб громади у питаннях залучення громадян до процесів  прийняття рішень, розробку рекомендацій щодо вдосконалення та/або розробку нових положень, імплементація рішень та навчання представників ОМС та ОГС. Методологія повинна дозволити комплексно підходити до вирішення питань залучення громадян до процесів прийняття рішень.

Вимоги до учасників тендеру:

-       Зареєстрована фізична особа-підприємець, платник єдиного податку 3 групи;

-       Наявний досвід розробки та впровадження нормативно-правових актів, що регулюють використання інструментів локальної демократії

-       Досвід роботи з організаціями громадянського суспільства за відповідною тематикою (не менше трьох організацій)

Пропозиція має складатися з наступних документів:

-       Цінова пропозиція із зазначенням терміну та вартості виконання робіт;

-       Резюме;

-       Приклади розроблених НПА/програм/методологій за вказаною темою

-       Скан-копії реєстраційних документів ФОП (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, витяг з Реєстру платників єдиного податку);

Гранична ціна, за яку може бути проведена закупівля складає 50000 грн (п’ятдесят тисяч гривень).

Граничний термін виконання робіт 30 вересня 2021 р.

Зацікавленим особам надсилати пропозиції на електрону адресу [email protected] . Пропозиції приймаються до 10 серпня 2021 року. За додатковими питаннями звертатися за телефоном +38050 368 60 74. Дата оголошення результатів 11 серпня 2021 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.