bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання логістичних послуг
27.07.2021

БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «СПІЛЬНА ДУМКА» в рамках проєкту  “Ефективне врядування і залучення громадян у східній Україні” (Угода №RPP/2021/07/042/DR), в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, оголошує відкритий конкурс на відбір логістичної компанії  для досягнення цілей проєкту.

Проєкт реалізовується на території Біловодської СТГ Старобільського району Луганської області.

Вимоги до логістичної компанії:

  • компанії повинні бути зареєстрованими у відповідності до законів України на момент оголошення переможця конкурсу.
  • мати документально підтверджений досвід (від 1 року) роботи із надання послуг з перевезення;
  • мати відповідно кваліфікованих працівників та надати за запитом документи, що підтверджують цю кваліфікацію.

 закупівлі послуги в межах проєкту здійснюються без ПДВ.

Основні види діяльності у рамках проєкту передбачають:

  • логістичні послуги з організації подій

Для участі у конкурсі запрошуються фізичні особи підприємці та юридичні особи, які  зареєстровані у відповідності до чинного законодавства України.

Для участі у конкурсі потрібно надати

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та 

  • в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «СПІЛЬНА ДУМКА» [email protected]  із темою листа «Логістичні послуги»  не пізніше 18-00 год. 10.08.2021року, або в оригіналі у паперовому запечатаному вигляді мають бути надіслані за адресою: площа Центральна, 1, смт.Біловодськ Старобільського району Луганської області.

Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18-00 год 10.08.2021 року, розгляду не підлягатимуть і повертаються учасникам у запечатаному вигляді.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж п’яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсу комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше  13.08.2021 року.

Закупівлі послуги в межах проєкту здійснюються без урахування ПДВ.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти: зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію за телефоном 066 730 93 41.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.