bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується відбір експертів з питань виконання судових рішень
23.07.2021

Проект «Право-Justice», який реалізує Expertise France за фінансування Європейського Союзу, шукає висококваліфікованих міжнародних та національних (українських) експертів для компоненту Виконання судових рішень.

Проект шукає міжнародних та національних експертів для підтримки реалізації ініціатив, пов’язаних із виконанням судових рішень, інститутом банкрутством, реформою нотаріату та пенітенціарною реформою в Україні. Компонент 3 має на меті забезпечити більш високий рівень виконання судових рішень у цивільних та кримінальних справах, надаючи підтримку Міністерству юстиції, Центру пробації, об’єднанням представників приватних юридичних професій, зокрема, приватним виконавцям, арбітражним керуючим і нотаріусам ( АПВУ, НААКУ, Нотаріальній палаті). Заходи Компонента 3 зосереджені на підвищенні рівня виконання судових рішень, ефективності процедур банкрутства, захисті прав власності та підтримці розвитку приватних юридичних професій (приватних виконавців, арбітражних керуючих і нотаріусів). Компонент також підтримує впровадження більш обґрунтованого підходу до застосування покарання, метою якого є допомога, підтримка та заохочення правопорушника до реабілітації без ізоляції від суспільства.

Більше деталей про різні місії та порядок укладання контракту в Рамкових умовах у додатку за посиланням: https://expertise-france.gestmax.fr/6750/1/framework-call-c3-bullpen-iste-h-f/en_US

Контакти

  • https://expertise-france.gestmax.fr/6750/1/framework-call-c3-bullpen-iste-h-f/en_US

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.