bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується відбір експертів з питань Судової реформи
23.07.2021

Проект «Право-Justice», який реалізує Expertise France за фінансування Європейського Союзу, шукає висококваліфікованих міжнародних та національних (українських) експертів для компоненту Судова реформа.

Проект шукає вісім (8) міжнародних коротко- та середньострокових експертів та тринадцяти (13) національних коротко- та середньострокових експертів (NSTE) для забезпечення підвищення незалежності, ефективності, якості, доброчесності та прозорості судової влади, та доступу до справедливого судового розгляду. Заходи Компонента 2 (судова реформа) будуть зосереджені на розробці та впровадженні політичних рекомендацій щодо створення належної системи управління ефективністю судової системи, встановлення зв’язків між нею та оцінюванням суддів і працівників апарату, а також між нею та обсягами фінансування та кар’єрними рішеннями, а також наданні реальної доказової бази для оптимізації карти судів. Компонент також спрямовуватиме зусилля на побудову каналів підзвітності знизу догори та продовжуватиме впровадження Ініціативи Модельні суди (ІМС), щоб поширити нові ідеї щодо надання послуг, клієнтоорієнтованості та підвищення ефективності роботи у судах усіх інстанцій. Нарешті, Проект надаватиме подальшу підтримку Верховному Суду в забезпеченні сталості правової системи шляхом посилення єдності практики та продовжить співпрацю з Національною школою суддів в частині вдосконалення якості початкового навчання та підвищення кваліфікації.

Загальними цілями експертних місій буде підвищення незалежності, ефективності, якості, доброчесності й прозорості судової влади та доступу до справедливого судового розгляду.

Більше деталей про різні місії та порядок укладання контракту в Рамкових умовах у додатку за посиланням: https://expertise-france.gestmax.fr/6749/1/copie-de-framework-call-c2-bullpen-h-f/en_US

Контакти

  • https://expertise-france.gestmax.fr/6749/1/copie-de-framework-call-c2-bullpen-h-f/en_US

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.