bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант зі створення відео-контенту (анімаційних відеороликів)
16.07.2021

МБФ «Альянс громадського здоров’я» (далі Альянс) – провідна професійна організація, що у співпраці з ключовими громадськими організаціями, Міністерством охорони здоров‘я та іншими урядовими органами веде боротьбу з низкою епідемій, у т.ч. ВІЛ/СНІД і ТБ в Україні, керує профілактичними програмами та надає якісну технічну підтримку та фінансові ресурси організаціям на місцях. Місією Альянсу є зниження поширення інфекцій та смертності і зменшення негативного впливу епідемій шляхом підтримки громадської протидії ним в Україні, а також шляхом поширення ефективних підходів до профілактики й лікування у Східній Європі та Центральній Азії.

Закупівля консультаційних послуг виконується у рамках програми «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції шляхом надання універсального доступу до своєчасної та якісної діагностики та лікування туберкульозу, розширення доказово обґрунтованої профілактики, діагностики та лікування ВІЛ-інфекції, створення життєздатних та стабільних систем охорони здоров’я», яка реалізується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за фінансування Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією.

Інформація про проєкт, в рамках якого оголошується конкурс

З 2019 року МБФ «Альянс громадського здоров’я» впроваджується система Rights-Evidence-Action (REAct) для здійснення моніторингу порушень прав представників/представниць ключових вразливих груп та забезпечення реагування на такі порушення. REAct призначений для різних груп населення, але, в першу чергу, спрямований на моніторинг порушень прав маргіналізованих та криміналізованих групи, як-от людей, що живуть з ВІЛ (ЛЖВ), людей, що вживають наркотики ін’єкційно (ЛВНІ), секс-працівників/працівниць, людей із числа ЛГБТ. Вказані групи живуть у ситуації вищого ризику порушення їх прав, отримання неякісних послуг, дискримінаційного ставлення або насильницьких дій.
REAct – це система, здатна документувати широкий спектр проблем, пов’язаних із правами людини, бар’єрами доступу до ВІЛ-профілактичних або медичних послуг. Така інформація є стратегічно важливою для запровадження та забезпечення адекватного реагування на порушення прав на індивідуальному рівні (насамперед, перенаправлення до отримання юридичних, медичних, психосоціальних та інших послуг) та для якісної програмної відповіді та покращення політики й адвокації на національному, регіональному та глобальному рівнях.

Основні завдання проєкту:
- Побудова ефективної системи виявлення бар’єрів щодо реалізації прав ключових груп в Україні в контексті ВІЛ та ТБ.
- Документування бар’єрів на шляху реалізації прав ключових груп в Україні, наприклад, доступу до профілактичних та медичних послуг в контексті ВІЛ та ТБ, випадків насильства або дискримінаційного ставлення, тощо;
- Налагодження та координація процесу реагування на виявленні бар’єри, відстеження ефективності наданої допомоги щодо кожного виявленого випадку.

В рамках цього конкурсу Альянс шукає постачальника послуг зі створення відео-контенту для використання в рамках впровадження проєкту «Запровадження системи моніторингу та швидкого реагування на порушення прав людини в Україні – REAct».

Назви послуг/види робіт, які є предметом цього конкурсу:
1. Комплексне рішення зі створення відео-контенту: виробництво сценарію, режисура, дикторська начитка, малюнки, монтаж, розробка 2D і 3D графіки, анімаційних спецефектів, постпродакшн.
2. Створення відео-контенту для наступного використання: корпоративне відео для внутрішнього використання; вірусний відео-ролик; графічний ролик на сайт організації та сторінок соціальних мереж.
3. Створення відео-контенту в наступних форматах: анімаційна 2D/3D графіка;
комп’ютерна графіка або інфографіка.

Технічне завдання зі створення відео-контенту:

Кількість відеороликів: 5
Концепція: Виконавцю (переможцю конкурсу) необхідно написати та узгодити з Замовником концепцію відеоролику: персонажів, ключові меседжі, після чого розробити на їх основі сценарій та історію, згідно з якими буде здійснено подальший дизайн та озвучування.
Ціль роликів: Підвищення поінформованості про проєкт REAct; підвищення рівня знань та проінформованості представників ключових груп щодо захисту своїх прав.
Сюжетна лінія: Ідеї буде надано Замовником на етапі узгодження сценарію з Виконавцем.
Цільова аудиторія: Представники ключових спільнот, уразливих до ВІЛ/ТБ
Тривалість відео: Повна версія відео до 5 хв., а також скорочена версія відео до 1 хв. (ролики різної тривалості)
Мовні версії: Українська
Формат відео: Full HD 1920×1080
Стиль анімації: мультяшний (персонажі)
Звук для відео: Накладення музики та звукових ефектів, голосовий закадровий супровід. Музичні роботи мають бути захищені авторськими правами, придбаними в музичному архіві.
Субтитри: Виготовляється кілька комплектів роликів: 1) з українськими субтитрами; 2) без субтитрів.
Вимоги для подальшого транслювання: Анімацію як соціальну рекламу, заплановано розміщувати на власному та партнерських сайтах, а також в соціальних мережах.
Обов’язкові елементи: В кінці відео обов’язково має бути повідомлено про REAct, канали повідомлення про випадки порушення прав (буде надано додатково).
Право власності: Замовник отримує право власності на виготовлений продукт, що в тому числі передбачає його розміщення та демонстрацію на власний розсуд.

Загальні вимоги до учасників конкурсу:
- досвід створення відеороликів (комплексне рішення зі створення відео-контенту) не менше 3-х років;
- наявність технічної бази необхідної для створення відеороликів;
- ФОП (обов’язково);
- наявність досвіду співпраці з міжнародними проєктами/організаціями у сфері громадського здоров’я, соціальними проєктами стане перевагою.

Критерії оцінювання:
- Досвід виконання аналогічних завдань зі створення інформаційних відеороликів (портфоліо Виконавця);
- Вартість робіт.

Усі учасники конкурсу повинні подати свої пропозиції, що включатимуть наступне:
- резюме виконавця;
- копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
- лінк на портфоліо;
- супровідний лист, що включає інформацію щодо:
o термінів виготовлення одного комплексного відеоролику (з урахуванням викладеного вище ТЗ) з розрахунку створення відеоролику тривалістю до 1 хв та до 5 хв;
o загальний бюджет.

Документи необхідно надіслати на електронну адресу [email protected] до 18:00 22 липня 2021 р. У темі повідомлення зазначте: «Постачальник зі створення відео-контенту».
Альянс громадського здоров’я працює відповідно до політики рівних можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів суспільства, незалежно від їх віку, гендерної приналежності, сексуальної орієнтації, ВІЛ-статусу та індивідуальних характеристик.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.